Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μετά την κρεατοφαγία της Τσικνοπέμπτης : Ζυμαρικά με σάλτσα ροκφόρ .. Ότι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει

Μετά την κρεατοφαγία της Τσικνοπέμπτης : Ζυμαρικά με σάλτσα ροκφόρ .. Ότι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει

Μετά την μεγάλη κρεατοφαγία που επιβάλλει η Τσικνοπέμτη , τα ζυμαρικά  είναι ότι καλύτερο. Η συνταγή που σας προτείνω είναι χιλιοδοκιμασμένο πιάτο που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 πακέτο ζυμαρικά κατά προτίμηση λαζανάκια 
  2. 200 γραμμ. τυρί ροκφόρ
  3. 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
  4. 2 πιπεριές μια κόκκινη και πράσινη
  5. 250 γραμ, κρέμα γάλακτος
  6. 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
    200 γραμ  γαλοπούλα καπνιστή
    λίγο πιπέρι
     
  7. Εκτέλεση

    1. Βράζουμε τα ζυμαρικά  σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως. Προσέχουμε να είναι al dente.

    2. Σε ένα τηγάνι  βάζουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις πιπεριές,

      αφού προηγουμένως τις έχουμε κόψει σε λεπτές λωρίδες ,τα μανιτάρια και την γαλοπούλα.

      Μόλις τσιγαριστούν ρίχνουμε το ποτήρι του κρασιού και το αφήνουμε να εξατμιστεί .
    3. Προσθέτουμε θρυμματισμένο το ροκφόρ

    4. Αφού τα ανακατέψουμε ρίχνουμε λίγη , λίγη την κρέμα γάλακτος για να δέσει η σάλτσα.

      Προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας  και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

About Μαρία Νικολοπούλου