Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Με επιταγή 1 δις δολαρίων ο εκατομμυριούχος Γιάννης Σαχτούρας στην Κόρινθο-βίντεο

Με επιταγή 1 δις δολαρίων ο εκατομμυριούχος Γιάννης Σαχτούρας στην Κόρινθο-βίντεο

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κόρινθο επισκέφτηκε ο γνωστός ανά τον κόσμο Έλληνας εκατομμυριούχος Γιάννης Σαχτούρας.

Ο Έλληνας που η ζωή του έγινε ταινία στο Χόλιγουντ και έχει έντονη παρουσία στα social media σε πάνω από 120 χώρες επισκέφτηκε τον καλό του φίλο και συνεργάτη (συνεταίρο) Αναστάσιο Κριεμπάρδη.

Ο Γιάννης Σαχτούρας επισκέφτηκε τα γραφεία της Muscle AE που δραστηριοποιείται στα e-shop , telemarketing και γενικά σε πωλήσεις εξ αποστάσεως και συζήτησαν με τον καλό του φίλο και συνεργάτη (συνεταίρο) για τις επόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες τους στην Ελλάδα. Στα σχέδια τους είναι η δημιουργία του πρώτο virtual e-shop καταστήματος στο κόσμο.
Με επιταγή 1 δις δολαρίων ο Γιάννης Σαχτούρας στην Κόρινθο - ΕΛΛΑΔΑ

Οι δυο άντρες είναι συνεργατες (συνέταιροι) εδώ και αρκετά χρόνια στην πλουσιότερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Ντουμπάϊ, καθώς ο πρώτος είναι κάτοικος Ντουμπάϊ και ο δεύτερος συνεργάτης (συνέταιρος) στην Εταιρεία Ascira με έδρα το Ντουμπάϊ και με τζίρο πάνω από 5 δις δολάρια. Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις ο τζίρος το 2025 θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει τα 25 δις δολάρια.

Ο Γιάννης Σαχτούρας επισκέφτηκε και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Ηλεκτρα κα έδωσε συνέντευξη στο δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που ειχε με τον Νίκο Νικολόπουλο ο Γιάννης Σαχτούρας του εξέδωσε να δει και μια επιταγή αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων που είχε μαζί του.

Με επιταγή 1 δις δολαρίων ο Γιάννης Σαχτούρας στην Κόρινθο - ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος όμως είναι ο Γιάννης Σαχτούρας, ο άνθρωπος που χρεοκόπησε δύο φορές και κατάφερε να γίνει και πάλι εκατομμυριούχος;

Η απάντηση σε λίγες μέρες μέσα από την τηλεόραση του Ηλέκτρα όπου ο διάσημος Έλληνας έδωσε συνέντευξη.

 

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου