Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 8 Μαΐου το απόγευμα ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Αγίων Θεοδώρων διοργάνωσε πολιτιστική εκδήλωση   την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου  παρά την βροχόπτωση. Με άξονα την Γιορτή της Μητέρας η εκδήλωση περιλάμβανε Έκθεση Ζωγραφικής , Ποιήματα και ομιλίες.

Στην εκδήλωση παρούσα η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Κυρία Αθηνά Κόρκα η σύμβουλος του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ Ιωάννα Κασίμη, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων  Σ .Ράτης ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άρης Κωνσταντής, καθώς και οι επικεφαλής των Δημ οτικών παρατάξεων Μαρία Πρωτόπαππα Ιωάννης καραπανάγος, και οι δημοτικοι συμβουλοι Παναγιώτης Πέτρου & Θύμιος Σακελλάρης  η Πρόεδρος της Εστίας Κρητών Αγ,Θεοδωρων Μαρια Κοκκινάκηο Πρόεδρος του ΕΕΣ Αγίων Θεοδώρων Σίμος Σοφός , ο Αντιπρόεδρος Λ. Αδριανάκης η ταμίας Μ. Καβαλάρη , ο δημοσιογράφος Ν. Δενδρινός & πρόεδροι τοπικών Συλλόγων.

Πίτες με φλουριά, και δώρα για τους παρευρισκόμενους, αλλά και αναψυκτικά με ντρεδουρες επισφράγισαν ακόμα μια επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων.

About Μαρία Νικολοπούλου