Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ε.Σ.Κορινθού

 

xor20175-538x218Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ε.Σ.Κορίνθου , το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 . Το παρόν έδωσε η πλειοψηφία των εμπόρων της Κορίνθου , καθώς και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Βασικός στόχος της διοργάνωσης του χορού , ήταν η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ όλων των μελών του Ε.Σ.Κορίνθου , ούτως ώστε όλη μαζί η τοπική αγορά ενωμένη να μπορέσει να έρθει αντιμέτωπη και να απαιτήσει άμεσες λύσεις στα βασικά προβλήματα των εμπόρων, όπως είναι η υπερφορολόγηση και οι ασφαλιστικές εισφορές , αλλά και να υπάρξει ενεργή συμμετοχή όλων ούτως ώστε να γίνουν κινήσεις μέσα από την παρέμβαση του Ε.Σ.Κορίνθου στους τοπικούς φορείς για το καλό της πόλης.
Τέλος , ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Κορίνθου , ευχαριστούν θερμά όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση , καθώς και τα μέλη που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, που πραγματοποιήθηκε τη βραδιά του χορού.
Χαιρετισμός Προέδρου Ε.Σ.Κορίνθου :

«…Μετά από ένα όχι και τόσο αισιόδοξο έτος για τον κλάδο και όχι μόνο , με χιλιάδες λουκέτα αλλά και το αντίστοιχο πολύ μικρό ποσοστό νέων επιχειρήσεων , αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η παρούσα κατάσταση της οικονομικής ύφεσης συνεχώς επιδεινώνεται.
Το οικονομικό περιβάλλον , οι συνεχείς επιβαρύνσεις και οι υποχρεώσεις μιας επιχείρησης σήμερα , έχουν ως αποτέλεσμα τη συνεχή μείωση του αριθμού των επαγγελματιών που κατάφεραν να διατηρήσουν έως και σήμερα ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους.
Μέσα σ αυτόν τον πολύ μικρό αριθμό επαγγελματιών, ανήκουμε και εμείς που παλεύουμε καθημερινά να ανταπεξέλθουμε σε όλες αυτές τις δυσκολίες .
Μέσα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου , στόχος μας είναι όλοι μαζί ενωμένοι να παλέψουμε ώστε να μην υπάρξουν άλλα λουκέτα στην πόλη μας και παράλληλα μέσα από την ενεργό συμμετοχή όλων μας να μεταφέρουμε τα αιτήματά μας στους κυβερνώντες και στους τοπικούς φορείς ,αναφορικά με την βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος ,την αλλαγή της φορολογικής πολιτικής που έχει αποδειχτεί καταστροφική αλλά και αναφορικά με την ανάδειξη και την προβολή της τοπικής μας αγοράς και της πόλης της Κορίνθου.
Βασικός στόχος που θέλουμε να υλοποιήσουμε εδώ και αρκετό καιρό ,σε σχέση με την προβολή της τοπικής αγοράς μας , είναι η διαμόρφωσή της σε ένα ανοιχτό εμπορικό κέντρο. Ορισμένες εκ των απαιτούμενων υποδομών έχουν ήδη υλοποιηθεί και ελπίζουμε ότι μέσα από τη συνεχή επαφή με τους τοπικούς φορείς θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες.
Αυτά όμως και πολλά ακόμη από τα σχέδια μας δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν χωρίς την στήριξη όλων εσάς. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άριστη συνεργασία που έχουμε έως τώρα και για την συμβολή τους σε όλες τις προσπάθειες που υλοποιούμε στα πλαίσια του Ε.Σ.Κορίνθου και ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που καταφέρατε απόψε να είστε εδώ παρόντες παρά τα προβλήματα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε καθ’ όλη τη διάρκειας αυτής της δύσκολης κατάστασης για τη χώρα μας. Εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση και ένα πιο αισιόδοξο 2017 …»

xoros1-300x167xoros-8-300x225 xoros2-300x171 xoros-3-300x170 xoros-7-300x184 xoros-9-300x225 xoros-10-300x225 xoros-12-300x225

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου