Μπακαλιάρος με πάπρικα και σκορδαλιά με καρύδι
Ποιος είπε πως μπακαλιάρο σκορδαλιά τρώμε μόνο την 25η Μαρτίου; Μέγα λάθος! Οποιαδήποτε ημέρα είναι καλή για τους λάτρεις του συγκεκριμένου φαγητού Δείτε μια από τις καλύτερες αυθεντικές Κωνσταντινοπολίτικες συνταγές του είδους Το πιο τραγανό κουρκούτι -σχεδόν αέρινο- για τον πιο ωραίο, μπακαλιάρο τηγανητό. Αυτή τη συνταγή πρέπει να τη δοκιμάσετε όλοι. Προετοιμασία: περίπου 20΄, Αναμονή: 2 ώρες, Μαγείρεμα+τηγάνισμα: περίπου 1 ώρα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μπακαλιάρος με πάπρικα και σκορδαλιά με καρύδι.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί