Μπακαλιάρος με πάπρικα και σκορδαλιά με καρύδι - Web Korinthos

Μπακαλιάρος με πάπρικα και σκορδαλιά με καρύδι

Ποιος είπε πως μπακαλιάρο σκορδαλιά τρώμε μόνο την 25η Μαρτίου; Μέγα λάθος! Οποιαδήποτε ημέρα είναι  καλή για τους λάτρεις του συγκεκριμένου φαγητού Δείτε μια από τις καλύτερες αυθεντικές Κωνσταντινοπολίτικες συνταγές του είδους Το πιο τραγανό κουρκούτι -σχεδόν αέρινο- για τον πιο ωραίο, μπακαλιάρο τηγανητό. Αυτή τη συνταγή πρέπει να τη δοκιμάσετε όλοι. Προετοιμασία: περίπου 20΄, Αναμονή: 2 ώρες, Μαγείρεμα+τηγάνισμα: περίπου 1 ώρα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μπακαλιάρος με πάπρικα και σκορδαλιά με καρύδι.