Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μπαχτσελί σε παροξυσμό: Αν οι Έλληνες θέλουν να τους ρίξουμε ξανά στη θάλασσα, ας μας το πουν

Μπαχτσελί σε παροξυσμό: Αν οι Έλληνες θέλουν να τους ρίξουμε ξανά στη θάλασσα, ας μας το πουν

Νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας από τον πρόεδρο του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, από τη Προύσα.

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, που συνεργάζεται με τον Ερντογάν, κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να μην «εκνευρίζει» και να μη «ζορίζει την υπομονή» της Τουρκίας, ενώ απείλησε να ρίξει «ξανά τους Έλληνες στη θάλασσα».

Αναλυτικά η δήλωση του Ντεβλέτ Μπαχτσελί: «Η κυβέρνηση της Ελλάδας θα πρέπει να σταματήσει να μπλέκεται στα πόδια μας και να μας τσιγκλάει συνεχώς. Πρέπει να σταματήσουν άμεσα τις παρενοχλήσεις και τις προκλήσεις. Η Ελλάδα θέλει να καταδικάζει όλος ο κόσμος την Τουρκία. Η ελληνική κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά όταν υποστηρίζει πως μετά την Ουκρανία υπάρχει κίνδυνος ενός νέου πολέμου. Τα νησιά, στα οποία κάθεται πάνω τους παράνομα και άδικα, είναι δικαίωμά μας. Μη μας εκνευρίζουν. Μη ζορίζουν την υπομονή μας. Αν επιθυμούν να πέσουν πάλι στη θάλασσα, ας μας το πουν και τους ρίχνουμε όλους με τη βοήθεια του Θεού. Για μας είναι παιχνιδάκι να φτάσουμε από τη όχθη μας στην άλλη όχθη του Αιγαίου».

Κατά τα άλλα ο εφησυχασμός σήμερα του πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη στην συνέντευξη της Θεσσαλονίκης , μήπως θα πρέπει να μας ανησυχεί;

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΘ – Συνέντευξη Μητσοτάκη: Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

About Μαρία Νικολοπούλου