Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι – Τα καλύτερα που έχετε δοκιμάσει !

Μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι – Τα καλύτερα που έχετε δοκιμάσει !

Αφράτα μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι για να γλείφετε τα δάχτυλά σας! Γίνονται μαλακά και ζουμερά και μπορείτε να τα συνοδεύσετε με πατάτες, ρύζι ή σαλάτα. Μικροί και μεγάλοι θα γλείφουν τα δάχτυλά τους!

 

ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Υλικά

  • Κιμάς Μοσχαρίσιος 1κ μια φορά περασμένο
  • Αυγα 2
  • Κρεμμυδι 1 μεγάλο (ή 2 μέτρια) στο τρίφτη
  • Σκορδο 2 στο τρίφτη
  • Ελαιολαδο 1 φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ
  • Γάλα 1 φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ φρέσκο
  • Ξύδι 2 κσ
  • Σιμιγδαλι 5 κσ γεμάτες ψιλό
  • Αλατι Κατά βούληση
  • Πιπέρι Μπόλικο
  • Ρίγανη Κατά βούληση
  • Ηλιέλαιο Όσο χρειάζεται

Εκτέλεση για μπιφτέκια με σιμιγδάλι

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε καλά. Αφού κάνουμε ένα ομογενές μείγμα, το βάζουμε στο ψυγείο για να ξεκουραστεί για μια ώρα περίπου ή ολόκληρο το βράδυ. Στη συνέχεια, πλάθουμε τα μπιφτεκάκια μας.

 

Δοκιμάζουμε πάντα σε ένα μικρο τηγάνι τον κιμά και συμπληρώνουμε με ότι λείπει, έτσι ώστε να βγει όπως το θέλουμε στην γεύση. Το μάτι του φούρνου πρέπει να είναι σε μέτρια φωτιά και εμείς θα πρέπει να είμαστε πάνω από το τηγάνι, για να μην μας καούν.

Ζουμερά μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι - Καλύτερα από τα αγοραστά

Ζουμερά μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι - Καλύτερα από τα αγοραστά

 

Ζουμερά μπιφτέκια με σιμιγδάλι στο τηγάνι - Καλύτερα από τα αγοραστά

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου