Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ-ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ…;;;ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ…

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ-ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ…;;;ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ…

Σήμερα έγιναν τα εγκαίνια λειτουργίας του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Σοφικό, όπως το ίδιο θα γίνει σε μερικές ημέρες και στο Χιλιομόδι, για τις ανάγκες στήριξης της αντιπυρικής περιόδου.
Εξέλιξη σαφώς θετική.
Αν πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και βεβαίως να το κάνουμε. Δεν είμαι μικροπρεπής. Σε όλους. Ναι σε όλους που πραγματικά συνέβαλαν.
Πρωτίστως όμως στους ιδιώτες των κατασκηνώσεων THE RANCH ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ στο Σοφικό σήμερα και FREELAND στο Χιλιομόδι σε λίγες ημέρες, που διέθεσαν αφιλοκερδώς τις εγκαταστάσεις τους για τη στέγαση των δύο κλιμακίων.
Χωρίς αυτούς δεν θα λειτουργούσαν τα κλιμάκια.
Ο Δήμος ούτε χρήματα διέθεσε, ούτε ακίνητο.
Απλώς αποδέχθηκε με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 21/5/20 το χρησιδάνειο των δύο ακινήτων από τις ανωτέρω επιχειρήσεις για να στεγαστούν τα δύο κλιμάκια (δηλαδή ουσιαστικά μεσολαβητής).
Εξάλλου η Κυβέρνηση με το Προεδρικό Διάταγμα 51 (ΦΕΚ 112Α/12-6-2020) ίδρυσε 80 εποχικά πυροσβεστικά κλιμάκια σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων πέντε (5) στη Κορινθία (Σοφικό, Χιλιομόδι, Άγιοι Θεόδωροι, Νεμέα, Φενεός) για καθαρά επιχειρησιακούς λόγους, σύμφωνα με το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος και σωστά κατά την άποψή μας.
Άρα προς τι τέτοια έπαρση από πλευράς Δήμου;
Δηλαδή τι θα γίνει αν σχεδιαστεί, εκτελεστεί και λειτουργήσει πραγματικά ένα σημαντικό έργο (το εύχομαι ολοψύχως) από πλευράς Δημοτικής Αρχής;

Πηγή-Νίκος Σταυρέλης

About Μαρία Νικολοπούλου