Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ντροπή της κυβέρνησης η “μισή” Αθήνα στο Ντουμπάι…τα Θεοφάνεια την “πληρώνουν”

Ντροπή της κυβέρνησης η “μισή” Αθήνα στο Ντουμπάι…τα Θεοφάνεια την “πληρώνουν”
Εν μέσω πανδημίας και με την αστυνομία να βρίσκεται σε κάθε μεριά της χώρας για να “γράφει” τους παράνομους που θέλησαν να κάνουν γιορτές με τις οικογένειές τους, κάποιοι “διάσημοι”, “έγραψαν” στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όλους τους Έλληνες και την πανδημία και πήγαν να… ξεσκάσουν στο Ντουμπάι.
Υπάρχουν δύο ειδών χρεοκοπημένοι στην Ελλάδα:Ο Πέτρος Κωστόπουλος που πάει διακοπές εν μέσω Covid στο Ντουμπάι και εσύ που στέλνεις μήνυμα για να πας να πάρεις φιλτράκια από το περίπτερο κάπου στα Κάτω Πατήσια.
 Η κυβερνητική αυθαιρεσία βάζει για ακόμη μια φορά τρικλοποδιά και στην Εκκλησία για τα Θεοφάνεια.

Πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας έφερε τα πάνω κάτω με τις ανακοινώσεις του για τις εκκλησίες σε σχέση με όσα είχαν συμφωνηθεί προ ημερών και είχαν ανακοινωθεί για το Άγιο Δωδεκαήμερο.

Δυστυχώς η αμέριστη στήριξη από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο, ο γρήγορος εμβολιασμός του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και γενικά η στήριξη από την διοικούσα Εκκλησία πλην ελαχίστων φωνών, όπως του Μητροπολίτη Κυθήρων επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες μας.

Κι αφού πήρε αυτό που ήθελε η κυβέρνηση, τώρα ξανακλείνει τις εκκλησίες για τα Θεοφάνεια!
Στις 15 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε πως : Οι Ιεροί Ναοί θα παραμένουν ανοικτοί για τους πιστούς τόσο για προ­σκυ­νηση και κατ᾿ ι­δίαν προ­σευχή, όσο και για προσέλευση κατά τις κύριες Θείες Λειτουργίες των τριών μεγάλων Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου (Χριστούγεννα, Περιτομή του Χριστού, Θεοφάνεια)

Κι ενώ οι Μητροπόλεις έχουν τηρήσει όλα τα συμφωνημένα, οι έλεγχοι είναι αυστηροί σε σημείο που είδαμε μέχρι και ιερέα να διώχνει πιστούς από ναό γιατί δεν φορούσαν μάσκα, η κυβερνητική αυθαιρεσία βάζει για ακόμη μια φορά τρικλοποδιά στην Εκκλησία.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, με βάση τις νέες ανακοινώσεις κλειστές θα μείνουν οι Εκκλησίες από αύριο το πρωί μέχρι την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και χωρίς Αγιασμό σε εξωτερικούς χώρους την ημέρα των Θεοφανείων όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

About Μαρία Νικολοπούλου