Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Οι Έλληνες βγαίνουν απόψε στις 9 στα μπαλκόνια τους και χειροκροτούν τους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές (video)

Οι Έλληνες βγαίνουν απόψε στις 9 στα μπαλκόνια τους και χειροκροτούν τους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές (video)

Και τώρα η σειρά μας. Οι Ισπανοί το έκαναν χθες. Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν αυτούς που δίνουν μάχη να κρατήσουν ζωντανούς τους ανθρώπους τους. Τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας και αυτές τις μέρες είναι οι ήρωές τους.

«Σας ευχαριστούμε. Μας δίνεται δύναμη και ζωή. Σας δίνουμε την αγάπη μας και το χειροκρότημα μας», ήταν το κεντρικό σύνθημα των Ισπανών.

Το παράδειγμα ακολουθούν σήμερα στις 21.00 και οι Έλληνες. Με αναρτήσεις στα social media δημιουργήθηκε μια αυθόρμητη πρωτοβουλία πολιτών που προτρέπει τους συμπατριώτες μας να κάνουν το ίδιο.

Διαβάζεται τώρα  Απολύμανση στους χώρους της Βουλής από το πρωί – Απαγόρευση των επισκέψεων ιδιωτών μέχρι νεωτέρας

Δείτε το μήνυμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας… Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας… Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο…

Όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς»! αναφέρει το μήνυμα.

Δείτε τι έγινε χθες στην Ισπανία:

180 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Catalan News@catalannews

📽️ | All of Spain bursts into a round of applause for doctors, nurses, and healthcare workers working during the covid-19 coronavirus pandemic

Footage of Gràcia neighborhood, in Barcelona

Ενσωματωμένο βίντεο

About Μαρία Νικολοπούλου