Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Οι Κυριακές στην Κορινθία πλέον έχουν όνομα: ΘΕΑΤΡΟ

webkorinthos.θεατρο.

Το εστιατόριο  καφέ-μπαρ ΘΕΑΤΡΟ έχει γίνει το απόλυτο hot-spot της πόλης μας!

Υπόσχεται αξέχαστα γαστρονομικά ταξίδια σε έναν εκπληκτικό, φωτεινό χώρο με μινιμαλιστικό ντεκόρ, ξύλινη διακόσμηση, εκπληκτική βεράντα με θέα στον Κορινθιακό  και stylish μπαρ που δημιουργούν ένα εξαιρετικό σκηνικό για να απολαύσετε μεσογειακά πιάτα εμπλουτισμένα με ελληνικές και διεθνείς επιρροές μετά… μουσικής!

Κάθε Κυριακή αλλά και τις Παρασκευές διασκεδάζουμε με ζωντανή μουσική, με έντεχνο και λαϊκό τραγούδι και απολαμβάνουμε το πιο νόστιμο και χορταστικό menou στην καινούργια του χειμερινή αίθουσα…και πάντα με την καλύτερη θέα στην πόλη & τον Κορινθιακό.

Φωτογραφία του χρήστη Θέατρο.

Η φιλοσοφία του εστιατορίου εστιάζει στο καλό φαγητό σε συνδυασμό με τις πολύ οικονομικές  τιμές και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και γεύση,  με πρωταγωνιστικό ρόλο την πανοραμική θέα στον Κορινθιακό και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα… που προσδίδουν μια απαράμιλλη αξία στο ΘΕΑΤΡΟ όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας απολαμβάνοντας έναν αρωματικό καφέ  ή να πάρετε ένα εξαιρετικό  γεύμα και γλυκό,  οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

 

Δοκιμάστε γεύσεις υψηλής γαστρονομίας, ιδιαίτερα πιάτα για τους πιο απαιτητικούς!

Φωτογραφία του χρήστη Θέατρο.

Φωτογραφία του χρήστη Θέατρο.

Το σουβλάκι είναι χαρακτηριστικό ελληνικό έδεσμα από ψημένα κομμάτια κρέατος, το οποίο είναι ονομαστό σε όλο τον κόσμο.  Κάντε λοιπόν την επιλογή κρέατος που θέλετε και απολαύστε το στις μοναδικές μερίδες που σας προσφέρουν στο ΘΕΑΤΡΟ!

Φωτογραφία του χρήστη Θέατρο.

Μία εμπνευσμένη σαλάτα από τις μεσογειακές γεύσεις  είναι απαραίτητη για να συνοδεύσει τα πιάτα που έχετε ήδη αγαπήσει, αλλά και για να συνοδεύσει τα νέα πιάτα που σας προτείνουν, στον χειμερινό τους χώρο…

Φωτογραφία του χρήστη Θέατρο.

Εδώ θα απολαύσετε εκπληκτικές ποικιλίες τυριών και αλλαντικών που συνοδεύονται τέλεια με φρέσκια μπύρα ή το κρασάκι της αρεσκείας σας.

Είτε πρόκειται για πρωινό καφεδάκι, μεσημεριανό γεύμα, ρομαντικό δείπνο, ή το παγωτό & γλυκό μας αλλά και την δροσερή μπυρίτσα μας τα όμορφα καλοκαιρινά απογεύματα,  το ΘΕΑΤΡΟ είναι και θα γίνει σίγουρα η πρώτη επιλογή όλων μας!

Φωτογραφία του χρήστη Θέατρο.

Τώρα και Ευρωπαϊκές βραδιές  στο Θέατρο, Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη με το αγαπημένο σας καλαμάκι και την αγαπημένη σας φρέσκια μπίρα, στον εξωτερικό κλειστό θερμαινόμενο χώρο!

Πλατεία Αγίας Άννας

Κόρινθος

Τηλ. 2741 023273

Fb: Θέατρο

Και μόνο για την εντυπωσιακή πανοραμική θέα στον Κορινθιακό που προσφέρει το εστιατόριο-καφέ  ΘΕΑΤΡΟ αξίζει να το επισκεφθούμε αφού βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης…

Περισσότερα εδώ:

ΘΕΑΤΡΟ – Καφέ – Φαγητό & Γλυκό

About Μαρία Νικολοπούλου