Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Οι Μεγαλύτερες τάσεις της μόδας την Άνοιξη 2023

Οι Μεγαλύτερες τάσεις της μόδας την Άνοιξη 2023

Η άνοιξη έχει έρθει πια και είναι λογικό να θέλουμε μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας. Εξάλλου, την άνοιξη τα ρούχα γίνονται πιο ανάλαφρα, τα χρώματα πιο φωτεινά και κάθε σεζόν εμφανίζονται νέες τάσεις της μόδας. Αν σκοπεύεις λοιπόν να προβείς σε αγορές θα σου δείξουμε ποιες είναι οι τάσεις για την άνοιξη του 2023 στις οποίες αξίζει να επενδύσεις!

Η φετινή άνοιξη έρχεται να φέρει αέρα ανανέωσης στο στυλ σου με κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να μπεις πλήρως στο κλίμα της εποχής. Ανακάλυψε λοιπόν τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη 2023!

Ποια ρούχα θα φορεθούν την άνοιξη 2023

Denim κομμάτια

τζιν τζάκετ παντελόνιtotal denim outfit

Το denim δε φεύγει ποτέ από τη μόδα! Ωστόσο, τη φετινή άνοιξη θα το δεις παντού και σε όλες τις εκδοχές του. Εκτός φυσικά από τα διαχρονικά τζιν παντελόνια, αυτό που θα φορεθεί πολύ είναι τα denim jackets. Μάλιστα, μη φοβηθείς να τα φορέσεις και μαζί καθώς ένα total denim outfit θεωρείται πια πολύ στιλάτο. Οι τζιν ολόσωμες φόρμες επίσης θα μας απασχολήσουν και θα μας βγάλουν από τον προβληματισμό του πώς να συνδυάσουμε τα κομμάτια στη ντουλάπα μας. Εκτός από τις διάφορες αποχρώσεις του μπλε πες ναι και σε λευκά ή μπεζ denim ρούχα!

Πουκάμισα και φορέματα με διαφάνεια

κίτρινο διάφανο φόρεμαλιλά σύνολο διαφάνεια τάσεις μόδας άνοιξη 2023

Η διαφάνεια φέτος την άνοιξη αποτελεί ένα πολύ μεγάλο trend που θα πρέπει να δοκιμάσεις αν θέλεις να φτιάξεις θηλυκά outfits χωρίς να προκαλέσεις. Θα την δεις κυρίως σε πουκάμισα και tops αλλά και σε φορέματα. Ενδείκνυται για να αναβαθμίσει τα βραδινά σου looks ή ακόμα και για ένα σύνολο αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση.

 Lacoste 

Η αλήθεια για τα επώνυμα ρούχα μπορεί μεν να είναι λίγο πιο ακριβά, ωστόσο είναι γνωστό ότι πραγματικά αξίζουν τον κόπο, αφού έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, με αποτέλεσμα να αποδεικνύονται πιο οικονομικά μακροπρόθεσμα, ενώ είναι πολύ πιο αποτελεσματικά στην προστασία από τις καιρικές συνθήκες και σαφώς πιο ανθεκτικά και επιπλέον, οι οίκοι που τα υπογράφουν, εγγυώνται για το κορυφαίο και ανεπανάληπτο στυλ τους .Στο κατάστημα Lacoste θα βρείτε ανδρικά και γυναικεία ενδύματα.

https://webkorinthos.gr/item/%ce%bc%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b4%ce%b1%cf%86%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%8d%ce%bc%ce%b1/

Παστέλ oversized κοστούμια

baby pink κοστούμι τάσεις μόδας άνοιξη 2023πράσινο κοστούμι

Τα κοστούμια είναι ότι πρέπει για την άνοιξη και φοριούνται όχι μόνο στο γραφείο αλλά σχεδόν παντού! Τα δύο σημεία που θα πρέπει να σταθείς αν θέλεις ένα μοντέρνο ανοιξιάτικο κοστούμι είναι αφενός το χρώμα και αφετέρου η γραμμή του. Συγκεκριμένα, τα hot χρώματα για αυτή τη σεζόν είναι τα παστέλ, όπως το ροζ, το λιλά, το βεραμάν και το κίτρινο. Ακόμα, προτίμησε κοστούμια με oversized blazers για μια πιο φρέσκια εμφάνιση που ξεφεύγει από τις κλασσικές επιλογές.

Maxi φούστες

maxi denim φούστα τάσεις μόδας άνοιξη 2023λευκή maxi φούστα

Οι maxi φούστες αποτελούν κομμάτι κλειδί για την άνοιξη του 2023, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι mini δεν έχουν θέση στα looks σου. Ωστόσο, μια μακριά φούστα μπορεί να φορεθεί εύκολα ακόμα και στη δουλειά και να σε κάνει να νιώθεις άνετη όλη μέρα. Πολύ μοδάτες θεωρούνται οι τζιν maxi φούστες αλλά και οι σατέν slip φούστες που μπορούν να φορεθούν με άπειρους τρόπους.

Παγιέτες σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις

μίνι φόρεμα παγιέτα τάσεις μόδας άνοιξη 2023κίτρινο μάξι φόρεμα παγιέτα

Μπορεί η παγιέτα να παραπέμπει περισσότερο σε χειμερινή σεζόν και σε γιορτές αλλά στη σωστή απόχρωση μπορεί άνετα να αποτελέσει ένα υπέροχο κομμάτι για την άνοιξη! Έτσι, φέτος την άνοιξη θα δεις πολλά κομμάτια από παγιέτα σε παστέλ αποχρώσεις. Αν έχεις κάποιο γάμο ή κάποια βάφτιση λοιπόν την άνοιξη διάλεξε ένα φόρεμα, μια φούστα ή ένα τοπ με παγιέτες σε παστέλ χρώμα και σίγουρα δε θα περάσεις απαρατήρητη!

 

 

ediva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου