Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Οι συνταγές της… νόνας για τον κορονοϊό έγιναν viral

Οι συνταγές της… νόνας για τον κορονοϊό έγιναν viral

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Ιταλία πρωταγωνιστεί σε ένα χιουμοριστικό (αλλά κατατοπιστικό) βίντεο για τον κορονοϊό.

Οι γιαγιάδες (παγκοσμίως) είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσης και έχουν μια συμβουλή για τον καθένα.

Σε βίντεο της ομάδα Casa Suraca μια ηλικιωμένη γυναίκα, η Nonna (“γιαγιά” στα ιταλικά), δίνει τις δικές της συμβουλές για τον κορονοϊό με χιούμορ αλλά και… κατσάδα, όταν χρειάζεται.

“Όλοι κάνουν τους εξυπνάκηδες, ότι ξέρουν τα πάντα. Ακούστε τη γιαγιά, έχω επιβιώσει από τόσες επιδημίες. Πρώτη συμβουλή: Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας. Είναι νέα για εσάς αυτό; Πόσες φορές έχετε ακούσει να σας το λέει η γιαγιά σας; Όχι μόνο λόγω του κορονοϊου. Πάντα!” τονίζει.

“Δεύτερη συμβουλή: Όταν φτερνίζεστε, πρέπει να βάζετε μπροστά τον αγκώνα σας. Δεν είναι λόγω του κορονοϊού, είναι θέμα καλών τρόπων. Πόσες φορές έχω πει να βάζετε το χέρι μπροστά στο στόμα σας; Τώρα σας λέω να βάζετε τον αγκώνα. Θέλετε να βάλετε το γόνατο; Βάλτε το γόνατο! Δείχνει πιο… cool” συνεχίζει η Nonna και κάνει την κίνηση του dab ενώ φτερνίζεται.

“Τρίτη συμβουλή για λίγο καιρό, πρέπει να αποφύγετε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Είπαν ότι είναι επικίνδυνο. Τι μπορούμε να κάνουμε; Όποτε βλέπετε έναν γνωστό αντί για αγκαλιά και φιλί, θα κλείνουμε το μάτι! Δεν θα ακουμπάει ο ένας τον άλλον” συμπληρώνει.

 Γιατροί – Υγεια στην Κορινθία

Πηγή

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου