Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΥ ΑΝΤΡΑ

ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΥ ΑΝΤΡΑ

Οι άνδρες σήμερα δεν συνηθίζουν να επισκέπτονται έναν ράφτη για να αγοράσουν tailor made ρούχα, όπως συνέβαινε παλιά. Έτσι η ντουλάπα των περισσότερων αντρών αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από ready to wear κομμάτια. Αυτό σημαίνει πως οι κανόνες του ανδρικού στυλ έχουν μεταβληθεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν και πλέον ο άνδρας παίρνει την ευθύνη των μεγεθών και των συνδυασμών.

Ο πρώτος χρυσός κανόνας σου λέει να μην είσαι ποτέ υπερβολικά τέλειος! Αυτό θα σε κάνει να φανείς ματαιόδοξος και απόμακρος ενώ το look για το οποίο αφιέρωσες τόσο χρόνο μπορεί να σε κάνει να δείχνεις στο τέλος βαρετός. Ο δεύτερος χρυσός κανόνας σου λέει να σιγουρευτείς τι σου κάνει και τι όχι. Όλα ξεκινούν από το να μάθεις το σώμα σου! Και δεν μιλώ αποκλειστικά και μόνο για τα νούμερα των ρούχων καθώς όπως σίγουρα έχεις διαπιστώσει σ΄ αυτά σημαντικό ρόλο παίζει το κόψιμο και η ραφή του ρούχου. Με λίγα λόγια, είναι απαγορευτικό να αγοράσεις ένα μεγαλύτερο πουκάμισο απλά και μόνο επειδή το κατάστημα δεν διαθέτει το νούμερο σου. Θα το έκανες ποτέ αυτό μ’ ένα ζευγάρι παπούτσια;

 

 

 

 Άνδρας της Κορινθίας

Ο τρίτος χρυσός κανόνας σου λέει: αγάπησε τα λίγα και επαναπροσδιόρισε την έννοια του «less is more». Αυτή η προτροπή έχει δύο διαστάσεις. Από την μία πλευρά, στάσου μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη σου και αφαίρεσε ό,τι μοιάζει περιττό στην εικόνα σου. Καμία φορά, μονάχα τα basic κομμάτια μπορούν να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη και stylish εικόνα, αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές.

ΤΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

ΤΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ

     Υπάρχει τρόπος να μετατρέψεις ένα κοστούμι με τον σωστό τρόπο ώστε να μπορεί να φορεθεί καθόλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και την νύχτα. Από την δουλειά μέχρι την βραδινή έξοδο, μερικά έξυπνα tricks των ειδικών θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη. Αρχικά, το μαύρο, το navy blue και το γκρι είναι τα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα απ’ όλα σ΄ ένα all day κοστούμι.

 

JBezirgiannis – Χειροποίητα Ανδρικά Ενδύματα

Αναζήτησε υφάσματα που δείχνουν ποιοτικά και μεταλλάσσονται ανάλογα με τους συνδυασμούς, όπως είναι το tweed κοστούμι. Απέφυγε τα υπερβολικά στενά items καθώς δεν σου αφήνουν αέρα για πειραματισμούς και σε δεσμεύουν σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Σήκωσε ή κατέβασε το πέτο του σακακιού σου ώστε να αναδείξεις το top που επέλεξες ανάλογα με την περίσταση. Τέλος, επένδυσε σ΄ ένα λευκό ζευγάρι sneakers και σ΄ ένα ζευγάρι καφέ δετά παπούτσια που θα σε βοηθήσουν με ασφάλεια να μετακινηθείς από το casual στο formal.

TIPS AND TRICKS ΓΙΑ STYLISH ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

TIPS AND TRICKS ΓΙΑ STYLISH ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Μία καλή εμφάνιση μπορεί να αποκαλύψει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είναι σημαντική προϋπόθεση, όμως, να παραμένεις ο εαυτός σου και να μην τον χάνεις. Με απλά λόγια, πρέπει να φοράς τα ρούχα κι όχι να σε φοράνε. Προσάρμοσε, λοιπόν, τις εμφανίσεις σου με την περίσταση αλλά ποτέ μην αφήνεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπικότητα σου για χάρη των τάσεων της μόδας.

 

ROBERTO LUCCIANO MILANO

Επέλεξε χρώματα στο σύνολο σου μόνο αν έχεις την αυτοπεποίθηση πως μπορείς να τα συνδυάσεις. Διαφορετικά, θα χρειαστείς χρόνο και κόπο για να το επιχειρήσεις και το αποτέλεσμα περισσότερο θα σε εκθέσει παρά θα σε δικαιώσει.

Σταμάτα να πιστεύεις πως το εκλεπτυσμένο στυλ απαιτεί οπωσδήποτε πολλά χρήματα. Επέλεξε να αγοράσεις ένα ή δύο κομμάτια κάθε φορά που επιθυμείς να επενδύσεις χρήματα στην εμφάνιση σου. Η άλλη σου επιλογή έχει να κάνει με την σωστή έρευνα που θα σε οδηγήσει σε οικονομικά και ποιοτικά κομμάτια.

Ολοκλήρωσε το outfit σου με μία ζώνη από δέρμα καλής ποιότητας και αγκράφα που μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικές εμφανίσεις. Ο μινιμαλισμός θα σε δικαιώσει!

Αγόρασε ένα καλό πασπαρτού ζευγάρι παπούτσια. Όταν θα πελαγώσεις με τους συνδυασμούς, θα βρεις την σωτήρια λέμβο σου.

Οι κάλτσες δεν αποτελούν αμελητέα υπόθεση. Κινήσου κλασσικά αν θες ένα επίσημο look ή παίξε με χρώμα αν θες να προσδώσεις μία παιχνιδιάρικη διάθεση.

Αν κινηθείς basic, τα γυαλιά ηλίου μπορούν να πάνε το look σου ένα βήμα παραπέρα. Δεν χρειάζεται να είναι Καλοκαίρι για να φορέσεις ένα ζευγάρι γυαλιά τα οποία εκτός από στυλ σου προσδίδουν και μυστήριο κρύβοντας τα μάτια σου, δηλαδή τον καθρέφτη της ψυχής σου.

Φρόντισε τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου. Όχι μόνο θα παρατείνεις το διάστημα που θα μοιάζουν σαν καινούργια αλλά η λάμψη τους θα ανεβάσει level την συνολική σου εικόνα που θα δείξει προσεγμένη.

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου