Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ο Γιώργος Δέδες Υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 15 Μάϊου για την Κεντρική Επιτροπή

Ο Γιώργος Δέδες Υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 15 Μάϊου για την Κεντρική Επιτροπή

Ο Γιώργος Δέδες μία σημαντική αυτοδιοικητική και πολιτική προσωπικότητα της Κορινθιακής και Πελοποννησιακής  κοινωνίας ,  με πανελλαδική εμβέλεια ,θέτει  υποψηφιότητα  στις εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή 15 Μάϊου , για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Δέδες ας μου επιτραπεί να τον χαρακτηρίσω ως το” βαρύ πυροβολικό ”  των υποψηφίων για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του , εφόσον κατεβαίνει με γεμάτη την “φαρέτρα του από επιτυχής δραστηριότητες και σκληρές εκλογικές αναμετρήσεις τόσο  σε αυτοδιοικητικό αλλά και πολιτικό επίπεδο μετά την αδιαμφισβήτητη  θετική παρουσία  του,  στο Υπουργείο Μεταφορών ως Γενικός Γραμματέας.

Ο Γιώργος Δέδες είναι αδιαφιλονίκητα από της πιο αγαπητές προσωπικότητες του νομού ο οποίος χαίρει εκτίμησης όχι μόνο από τους πολίτες αλλά και από τους πολιτικούς αντιπάλους,  με κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του ,την πολιτική οξυδέρκεια, την τόλμη καθώς και  την προσωπική και πολιτική εντιμότητα .

Σήμερα κοσμεί με την παρουσία του την λίστα  με τις  υποψηφιότητες,  για την ανάδειξη της Κεντρικής επιτροπή  του ΣΥΡΙΖΑ , υποψηφιότητα που ανακοίνωσε ο ίδιος και μέσα από τα Social Media

 

Δείτε την ανάρτηση:

Την Κυριακή 15 Μαΐου, οι προοδευτικοί πολίτες ψηφίζουμε και ισχυροποιούμε τον Πρόεδρό μας, Αλέξη Τσίπρα, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα προοδευτική, δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας.
📌 Την ίδια μέρα, ψηφίζουμε για την ανάδειξη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπου είμαι υποψήφιος.
🔸 O ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σήμερα, οφείλει να ανασυνθέσει και να ενδυναμώσει τον ιστορικό χώρο της δημοκρατικής ριζοσπαστικής παράταξης της πατρίδας μας και να εμπνεύσει τους πολίτες με ένα νέο Εθνικό Σχέδιο Προοδευτικής Διακυβέρνησης. Στην πορεία μας αυτή, τα συλλογικά όργανα του κόμματος που θα προκύψουν από τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές θα αναδειχθούν σε κέντρο σχεδιασμού και αποφάσεων για τη νέα μας πορεία.
Το κόμμα μας θα βηματοδοτήσει τους νέους αγώνες της κοινωνικής πλειοψηφίας του λαού μας σε σύγκρουση με τη στρατηγική και τις πολιτικές της νεοσυντηρητικής βαρβαρότητας που εφαρμόζονται σήμερα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
🔸 Η υποψηφιότητά μου για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι η καταφατική απάντηση στην πρόσκληση του Προέδρου μας και του κόμματος μας για μια συντεταγμένη, ενωτική και αναζωογονητική πορεία της αριστερής προοδευτικής συμμαχίας με την κοινωνία και τους πολίτες.

Βιογραφικό:

Ο Γιώργος Δέδες γεννήθηκε στην Κόρινθο, όπου κατοικεί μόνιμα μέχρι σήμερα. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 1991 ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών οικοδομικών έργων, σε Πάτρα και Κόρινθο.

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών ειδικεύτηκε σε θέματα Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Ανασυγκρότησης, ενώ συμμετείχε σε μεταπτυχιακά ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Πατρών, για θέματα Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Παράλληλα, ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση συμμετέχοντας δυναμικά στα όργανα του δημοκρατικού Πανεπιστημιακού κινήματος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας και της Ένωσης Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (ΦΕΠΑΠ), μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ, καθώς και αιρετός εκπρόσωπος των Φοιτητών της Πάτρας στη Σύγκλητο και στο Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου.

About Μαρία Νικολοπούλου