Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ο Σπύρος σας Δίνει τα 3 Βασικά Tips για να Έχετε Κάθε Χρόνο το πιο Όμορφο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Ο Σπύρος σας Δίνει τα 3 Βασικά Tips για να Έχετε Κάθε Χρόνο το πιο Όμορφο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
  • Υπάρχουν κάποια βασικά tips που μπορείτε να ακολουθήσετε για να έχετε κάθε χρόνο το πιο όμορφο (και διαφορετικό) χριστουγεννιάτικο δέντρο.
  • Δείτε τα tips που ακολουθώ εγώ προσωπικά στον στολισμό του δέντρου μου.
  • Είμαστε μια ανάσα μακριά από τα Χριστρούγεννα και σας έχω μερικά χριστουγεννιάτικα tips που ακολουθώ πιστά στον στολισμό του δέντρου μου για να μην χρειάζεται κάθε χρόνο ούτε να αγοράζω καινούριο δέντρο αλλά ούτε και να ξοδεύω μια περιουσία σε στολίδια.

    Τip #1: Επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση που θα υπάρχει πάντα σαν βάση στο δέντρο σας Αν θέλετε κάθε χρόνο το δέντρο σας να δείχνει διαφορετικό διακοσμήστε το με μπάλες σε ουδέτερες αποχρώσεις και αντικαταστήστε τις χρωματιστές μπάλες (που είναι και λιγότερες). Επιλέξτε μερικές λευκές, ασημί και διάφανες μπάλες και στολίδια και κάθε χρόνο προσθέστε στολίδια σε έντονο χρώμα της επιλογής σας. Προσωπικά επέλεξα το μπλε που είναι πολύ της μόδας και θυμίζει κάτι από Ελλάδα

     

    ANNE MARIE

    Tip #2: Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε δέντρο, πάρτε τη σωστή απόχρωση Προς το τέλος των Χριστουγέννων μπορείτε να βρείτε δέντρα σε πολύ χαμηλές τιμές. Ψάξτε για ένα δέντρο σε ανοιχτόχρωμο πράσινο γιατί αυτό το χρώμα είναι διαχρονικό και πιο δύσκολο να το βαρεθείτε. Το λευκό, το ροζ και οποιαδήποτε άλλη απόχρωση μπορεί εύκολα να καταντήσει μονότονη. Το κλασικό πράσινο χρώμα, που οι περισσότεροι έχετε ήδη στο σπίτι σας, είναι επίσης μια καλή βάση.

    Οι ασημί, οι λευκές και οι διαφανείς μπάλες μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση.

    Οι ασημί, οι λευκές και οι διαφανείς μπάλες μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση.

    Tip #3: Αποφύγετε τις γιρλάντες Προτιμήστε να προσθέσετε παραπάνω μπάλες και στολίδια ή μερικά έξτρα κλαδιά (στην απόχρωση του χιονιού) για να δείξει το δέντρο σας πιο πλούσιο και ίσως και πιο αληθινό.

    Σίγουρα όλα αυτά τα παραπάνω tips είναι σημαντικά αλλά μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό tip όπως ακριβώς το έγραψα και στον λογαριασμό μου στο instagram «Το καλύτερο τιπ για το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο; ΟΛΑ τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι τέλεια!»

    thehomeissue_christmastree

    «Το καλύτερο τιπ για το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο; ΟΛΑ τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι τέλεια!»

About Μαρία Νικολοπούλου