Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου στο Ψηφιακό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Αθλητισμού

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου στο Ψηφιακό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Αθλητισμού

Η Διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου ανακοινώνει την προσθήκη άλλης μιας μεγάλης επιτυχίας για το Σύλλογο και δη την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης αλλά και της εγγραφής της στις 29/12/2020 και επίσημα στο Ψηφιακό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου γίνεται το μοναδικό Σωματείο στο άθλημα της  Αντισφαίρισης στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας που ολοκληρώνει επιτυχημένα όλη την διαδικασία που προβλέπει ο Νόμος 4373/16 εξασφαλίζοντας έτσι  συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες της Ένωσης και της Ε.Φ.Ο.Α με υποψήφιους και δικαίωμα ψήφου, αλλά και πλήθους δικαιωμάτων από την Γ.Γ.Α., τον Δήμο Κορινθίων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η παραπάνω επιτυχία είναι αποτέλεσμα της ιστορικής και καταστατικής διαφάνειας του Ομίλου μας από το 1979-2020 αλλά και της Νοικοκυρεμένης οικονομικής  διαχείρισης και Νομιμότητας που το διέπει.

Ο Σύλλογος μας όπως και όλος ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Παρόλα αυτά όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε απτόητοι με ΟργάνωσηΔιαφάνεια και Υπευθυνότητα για την απρόσκοπτη λειτουργιά του.

Ευχόμαστε σ όλους Χρόνια Πολλά κ Καλή Χρονιά με υγεία και επιστροφή σύντομα στην κανονικότητα μας.

 

About Μαρία Νικολοπούλου