Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πάνω απ’ όλα «σοβαρότητα»! Σε «σύγχυση» οι «άριστοι» – Τελικά πήραν πίσω την απαγόρευση για το take away

Πάνω απ’ όλα «σοβαρότητα»! Σε «σύγχυση» οι «άριστοι» – Τελικά πήραν πίσω την απαγόρευση για το take away

Τελικά, ένα από τα χαρακτηριστικά της κυβέρνησης των «αρίστων» είναι η «σοβαρότητα» στην αντιμετώπιση και των πιο κρίσιμων ζητημάτων, όπως αυτό της διαχείρισης της πανδημίας!

Από το πρωί έχει γίνει ένα «μπάχαλο» με το take away στην εστίαση τα Σαββατοκύριακα.

Βγήκε αυτή η υπουργάρα ο Άδωνις Γεωργιάδης στον παρουσιαστή Αυτιά στον ΣΚΑΪ, και δήλωσε ότι καταργείται «το take away για τα Σαββατοκύριακα διότι έχει παρατηρηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος συνωστισμός μπροστά από τα καταστήματα». Έτσι, συμπλήρωσε, καταργείται «το take away τα Σαββατοκύριακα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

Ακολούθησε ένας χαμός και το υπουργείου του ίδιου του Γεωργιάδη βγήκε με ανακοίνωση για να διευκρινίσει ότι το μέτρο ισχύει από αύριο Κυριακή (εδώ οι διευκρινίσεις).

Τελικά, η υπουργάρα, που βγαίνει στα κανάλια και μας μαλώνει κάθε τόσο, έκανε νέα δήλωση και πήρε πίσω αυτό το… καταπληκτικό μέτρο απαγόρευσης του take away τα Σαββατοκύριακα στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:  «H κυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».

Αν κάποιοι είναι σε σύγχυση, πάντως, αυτοί δεν είμαστε όλοι εμείς…

Κι όλα αυτά τα αδιανόητα και χωρίς ίχνος σοβαρότητας, σε μια περίοδο έξαρσης της πανδημίας, ενώ στα μέτρα που ανακοίνωσαν, χθες, δεν χώρεσαν (πάλι) ουσιαστικές παρεμβάσεις (διαβάστε εδώ).

imerodromos.gr

About Μαρία Νικολοπούλου