Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πέθανε ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Λάρι Κινγκ… απο λοίμωξη του νέου κορωνοϊού

Πέθανε ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Λάρι Κινγκ… απο λοίμωξη του νέου κορωνοϊού

Oπαγκοσμίως γνωστός τηλεπαρουσιαστής Λάρι Κινγκ πέθανε σήμερα στα 87 του χρόνια – Ο Λάρι Κινγκ ήταν ιδιαίτερως γνωστός και στο ελληνικό κοινό, καθώς ήταν βασικός τηλεπαρουσιαστής της εκπομπής του CNN Larry King Live όταν, το 1990, ήρθε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα αλλά και η αναμετάδοση ξένων καναλιών από την ΕΡΤ

Οδιάσημος Αμερικανός παρουσιαστής Λάρι Κινγκ πέθανε στο νοσοκομείο σε ηλικία 87 ετών. Νοσηλευόταν σε κλινική του Λος Άντζελες με συμπτώματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού.

Η εκπομπή του Larry King Live, που μεταδιδόταν από το CNN επί 25 χρόνια, έκλεισε τον κύκλο της το 2010, με τον βρετανικό Guardian να σημειώνει τότε πως «δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Λάρι Κινγκ είναι ένας ζωντανός θρύλος: τα γυαλιά του έγιναν σύμβολο, τα σιεδράκια του επίσης, ακόμα και το ότι συχνά φαινόταν να μην… ξέρει από ποιον παίρνει συνέντευξη. Έχει πάρει συνεντεύξεις από οποιονδήποτε ήταν κάτι, κι από αρκετούς που δεν ήταν τίποτα».

To 2016 o Λάρι Κινγκ παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τη δουλειά του – και πώς είναι να έχεις πάρει συνέντευξη από 60 χιλιάδες (!) ανθρώπους:

About Μαρία Νικολοπούλου