Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πέντε στιλιστικά λάθη που κάθε άνδρας πρέπει να αποφύγει το καλοκαίρι

Πέντε στιλιστικά λάθη που κάθε άνδρας πρέπει να αποφύγει το καλοκαίρι

Είπαμε ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή της χαράς, της ελευθερίας, της χαλάρωσης. Αλλά σε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μην μας δείχνουν και με τα δάχτυλο όταν περπατάμε στον δρόμο.

Χαβανέζικο κοντομάνικο πουκάμισο

2

Αυτή η καλοκαιρινή στιλιστική επιλογή σηκώνει μεγάλη κουβέντα, αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι με την άποψη πως πρόκειται για ατόπημα. Και θα εξηγήσω το γιατί: τα κοντομάνικα πουκάμισα δεν είναι κομψά, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις.

Και όταν είναι σε χαβανέζικο στυλ είναι ακόμα χειρότερα. Άλλωστε η επιλογή του κοντομάνικου πουκάμισου γίνεται με τη δικαιολογία της υπερβολικής ζέστης.

Ε, μην τρελαθούμε. Υπάρχουν μακρυμάνικα πουκάμισα, από το ίδιο ύφασμα που φτιάχνονται και τα κοντομάνικα.

Το μόνο που μένει είναι να σηκώσεις τα μανίκια. Πόσο κουραστικό μπορεί να είναι αυτό; Btw, ούτε μακρυμάνικο χαβανέζικο πουκάμισο να πάρεις.

Οτιδήποτε είναι σε φάση hawaiian είναι κακόγουστο.

 

CARMELO ΔΙΟΝΑΣ – Αθλητικά Είδη

Flip-flop σαγιονάρες στο κέντρο της πόλης

1

Ποτέ δεν ήμουν φαν των flip-flop. Ένιωθα σαν να είμαι ξυπόλητος – και πιστέψτε με, όταν φτάσεις να έχεις αυτή την αίσθηση καλύτερα να περπατάς ξυπόλητος.

Άσε που εκείνο το κομμάτι λάστιχο που μπαίνει ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού σου, είναι τόσο εκνευριστικό όσο εκείνη η στάλα ιδρώτα από τη ζέστη που «κατρακυλάει» στην πλάτη σου και νομίζεις ότι σου κάνουν Κινέζικο βασανιστήριο.

Όμως καταλαβαίνω. Στην παραλία θέλεις ένα πατούμενο (ο Θεός να το κάνει) που να μην σε ενδιαφέρει, να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα από το πόδι σου και να καθαρίζεται ακόμα πιο γρήγορα. Στην πόλη όμως, τι δικαιολογία έχεις; Ειδικά όταν τις φοράς με μακρύ παντελόνι. Καμία.

Είναι άσχημο. Τέλος.

 

GLOW – THE FASHION STORE MEN – WOMEN

  Τσαντάκι-μπανάνα 

1

.  Δεν ζούμε στα nineties πλέον(Φωτογραφία: nyunews.com) Τσαντάκι-μπανάνα στη μέση Θυμάσαι τότε που ήσουν πιτσιρικάς στις αρχές της δεκαετίας του ’90, που ετοιμαζόσουν να πας για μπάνιο στη θάλασσα, έπαιρνες τη μπανάνα μέσης, πέταγες μέσα και το «σκρατς» πορτοφόλι και έφευγες περήφανος;

 

 

JBezirgiannis

Θυμάσαι; Μπράβο, ξέχασέ το τώρα.

Ήταν μια κακή περίοδος, ήσουν μικρός, δεν ήξερες, δεν είχες ίντερνετ, έκανες ότι έβλεπε και ο πατέρας σου να κάνει. Τέλος. Τώρα τι δικαιολογία έχεις; Καμία. Πάρε μια stylish τσάντα πλάτης, μια χαρά είναι. Αλλά όχι τσαντάκι-μπανάνα.

Ήμαρτον. Ούτε οι αστυνομικοί δεν φοράνε πλέον.

 

ROBERTO LUCCIANO MILANO


Γυαλιά ηλίου το βράδυ

1

Να πω κάτι πολύ ειλικρινά αυτή τη στιγμή: όλοι το έχουμε κάνει αυτό το λάθος στη ζωή μας, μάλλον περισσότερες από μια φορές.

Όλοι, κάποια στιγμή, πιστέψαμε ότι το να φοράς γυαλιά ηλίου το βράδυ σε ένα κλαμπ/μπαρ/beach bar/δρόμο ήταν μαγκιά, ήταν cool, ήταν προχώ, ήταν κάτι διαφορετικό. Τελικά το μόνο με σιγουριά είναι ένα: ήταν αστείο.

Και το καταλαβαίνεις αυτό το επόμενο πρωί, με το που δεις μια φωτογραφία σου.

Όχι παιδιά, τα γυαλιά ηλίου υπάρχουν για αυτό που λέει το όνομά τους: για τον ήλιο. Και από τις 8 το βράδυ και μετά, όσο φως κι αν υπάρχει λόγο καλοκαιριού, δεν το δικαιολογεί για να κυκλοφορείς σαν τον Ray Charles Άσε που δεν ξέρεις και πιάνο.

 

1Χωρίς μπλούζα στον δρόμο Καταλαβαίνω.

Έχεις χαλάσει χρήμα και χρόνο τον χειμώνα που πέρασε στα γυμναστήρια, έχυσες κιλά ιδρώτα για να «χτίσεις» αυτό το κορμί, άλλαξες τις διατροφικές σου συνήθειες. Και τώρα ήρθε η στιγμή της αποζημίωσης: δηλαδή να το δείξεις σε όλο τον κόσμο. Ώπα όμως λίγο, χαλάρωσε. Περίμενε για τη στιγμή που θα πας στην παραλία. Δεν είναι ανάγκη όπου βρεθείς και σταθείς να πετάς το t-shirt ή να κυκλοφορείς με ανοικτό πουκάμισο για να δείξεις τα μπράτσα και τους κοιλιακούς σου. Και μην μας λες ότι κάνει ζέστη και δεν αντέχεις. Όλοι γνωρίζουμε για πιο λόγο το κάνεις.
Πηγή : Andro.gr

 

About Μαρία Νικολοπούλου