Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Παλτό, μπουφάν ή leather jacket; Τι πανωφόρι να αγοράσω;

webkorinthos.οικονομιαΤα πανωφόρια είναι πάντα μια δύσκολη αγορά. Πρόκειται για κομμάτια που συνήθως κοστίζουν περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα ρούχα μας και γι’ αυτό η αγορά τους θέλει περισσότερη σκέψη από την αγορά μιας μπλούζας ή ενός παντελονιού.

Ένα όμορφο πανωφόρι όμως είναι σαν ένα όμορφο αξεσουάρ μιας και μπορεί να δώσει ένα πολύ ξεχωριστό στυλ στο ντύσιμό μας.

Οπότε, πριν προμηθευτούμε κάτι, καλό είναι να οργανωθούμε:

Ο πρώτος κανόνας που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι ο βασικός λόγος που αγοράζουμε πανωφόρι, είναι για να μας κρατάει ζεστές! Αυτό σημαίνει, ότι το συγκεκριμένο ρούχο, μπορεί να έχει περισσότερο όγκο από όσο θα θέλαμε αλλά επίσης και ότι θα πρέπει να ελέγξουμε προσεχτικά τα υλικά κατασκευής.  Άρα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το πιθανότερο είναι ότι τα καλύτερα υλικά θα τα βρίσκουμε σε ακριβότερα κομμάτια και να σκεφτούμε προσεκτικά μέχρι πόσα χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε.

Σχετική εικόνα

Ο δεύτερος κανόνας είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχουμε στο μυαλό μας κανόνες για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να αγοράζει μία γυναίκα με καμπύλες. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και κάθε γυναίκα έχει ένα ξεχωριστό στυλ και αέρα και μόνο αυτά θα πρέπει να επηρεάζουν τις επιλογές της.

Ο τρίτος κανόνας είναι ότι για την σωστή επιλογή μεγέθους πρέπει να ξέρουμε τι ρούχα θα φοράμε συνήθως από μέσα. Αν γενικά φοράμε πουλόβερ και χοντρά ρούχα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικές στην επιλογή μεγέθους. Να θυμάστε, ότι το μέγεθος είναι σωστό αν μπορούμε να σηκώσουμε τα χέρια μας άνετα και αν κάθεται καλά στους ώμους.

Πάμε τώρα να δούμε τις επιλογές μας:

Δέρμα και δερματίνη

Καταγραφή

Δερμάτινο τζάκετ

Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ καλή επιλογή ειδικά για τα πρώτα κρύα. Πλέον κυκλοφορούν σε πάρα πολλά χρώματα και στυλ. Αν δεν θέλετε να πάρετε ένα μαύρο για να συνδυάζεται σίγουρα με όλα σας τα ρούχα, κάντε μια προσεχτική επιλογή ανάλογα με το χρώμα των ρούχων σας ώστε να ταιριάζει με τα περισσότερα από αυτά.  Το καλό, σε κάθε περίπτωση είναι ότι πλέον τα leather jackets μπορούν να συνδυαστούν με τζιν, υφασμάτινα παντελόνια, φούστες και φορέματα άφοβα. Μία ιδανική επιλογή στα leather jackets για μεγάλα μεγέθη, είναι να είναι ραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε σφίγγει λίγο στη μέση μας, για να την τονίζει και να μην φαίνεται μονοκόμματο.

3 2

 

Παρκά και καπιτονέ

Ιδανική επιλογή για να μας κρατάνε ζεστές. Μην φοβηθείτε να τα επιλέξετε στα μεγάλα μεγέθη. Ένα μπουφάν από καλά υλικά δε χρειάζεται να είναι μεγάλο σε όγκο. Διαλέξτε ένα καλοραμμένο κομμάτι που διαχωρίζει τη μέση από το υπόλοιπο σώμα και αγκαλιάζει τις καμπύλες σας.  Προσοχή στο μήκος του. Αν θέλετε να επιλέξετε ένα μακρύ κομμάτι που φτάνει μέχρι πάνω από τα γόνατα σιγουρευτείτε ότι είναι ραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να διαχωρίζει τη μέση, τους γοφούς και τα πόδια και δεν έχει μονοκόμματη μορφή που θα σας προσθέσει όγκο.

11

 

13 12

 

Κλασσικό παλτό – Μαντό

21

Κομμάτι διαχρονικής αξίας που δεν παλιώνει ποτέ και μπορείτε να έχετε στην ντουλάπα σας για χρόνια. Αν θέλετε να επενδύσετε σε ένα τέτοιο ρούχο προσέξτε πολύ τα υλικά του και μην φοβηθείτε να δώσετε κάποια χρήματα επιπλέον για ένα κλασσικό στυλ. Επιλέξτε για τις καθημερινές σας εμφανίσεις ένα πιο κοντό κομμάτι με μήκος που φτάνει μέχρι τους γοφούς, ενώ αν  θέλετε κάτι για πιο επίσημες εμφανίσεις δοκιμάστε κάτι πιο μακρύ που θα αγκαλιάζει το σώμα σας. Επιλέξτε ένα κομμάτι με ζώνη, αν θέλετε να τονίσετε άκομα περισσότερο τη μέση σας. Μην φοβηθείτε να αγοράσετε ένα μακρύ παλτό που φτάνει κάτω από τα γόνατα αν δεν είστε ιδιαίτερα ψηλή, αλλά σιγουρευτείτε ότι πρόκειται για ένα παλτό που ακολουθεί τις καμπύλες του σώματός σας για να σας κολακεύει.

www.sizeplusonly.gr

26 27 Καταγραφή 25 24 23 22

 

SEVENTY THREE CLOTHING – Γυναικεία Ενδύματα & Αξεσουάρ

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου