Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πανεπιστήμια ώρα 0

Πανεπιστήμια ώρα 0
Τα πανεπιστήμια παραμένουν κλειστά, καμία κουβέντα το πότε θ’ ανοίξουν. Χιλιάδες παιδιά στη πιο ενεργητική τους ηλικία εγκλωβισμένα στις παιδικές τους κάμαρες, στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Χιλιάδες φοιτητικά σπίτια ερμητικά κλεισμένα, σ’ όλη την επικράτεια, τα μηνιάτικα όμως να πέφτουν μέχρι σέντς, χωρίς να μπορεί ο φοιτητής πού μένει σχεδόν 10 μήνες εκεί να μπορεί να πάει, γιατί το κράτος δικαίου θεωρεί πρώτη κατοικία των γονιών, πού μένει δεν μένει 1 με 2 μήνες το χρόνο.
 Πέντε μήνες lockdown, καμία μέριμνα για εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες αν έχουν να πληρώσουν κάτι πού δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν, το θέμα είναι να δεχόμαστε τις αποφάσεις αδιαμαρτύρητα.
 Τα μαθήματα διαδικτυακά, εδώ και μέρες σε πολλές σχολές έχει αρχίσει η εξεταστική περιόδος κι αν μέχρι τώρα το αν περάσεις ένα μάθημα εξαρτιότανε από το πόσο είχες διαβάσει, τώρα υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες όπως, αν την συγκεκριμένη στιγμή έχεις καλό σήμα στο ίντερνετ, αν το λάπτοπ η ο φορτιστής σου ξαφνικά τα φτύσουν και ενώ έχεις διαβάσει, θα πρέπει να δώσεις το μάθημα το άλλο εξάμηνο.
 Υπάρχουν σχολές με τα περισσότερα μαθήματα τους να είναι εργαστηριακά, πού σημαίνει ότι είναι αδύνατον να γίνει διαδικτυακά, το κράτος όμως δεν ανοίγει τις σχολές γιατί φοβάται την μετάδοση του κορωνοιού, έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στα 5χρονα γι’ αυτό ανοίγει τα δημοτικά και νηπιαγωγεία, τα πανεπιστήμια θα τ’ ανοίξει αφού θα έχει περάσει νομοθετικά το διάλυση τους η έτσι νομίζει…..
 Το μόνο πού ενδιαφέρει αυτή την πραγματικά ακραία κυβέρνηση, είναι η καταστολή, το ξεχαρβάλωμα του κοινωνικού κράτους και η εγκαθίδρυση μιας αυταρχικής διακυβέρνησης πού τα πάντα θα περνάνε με την δύναμη των γκλόπ.
Λεφτά για γιατρούς και νοσηλευτές δεν έχουμε, λεφτά για εκπαιδευτικούς δεν έχουμε, λεφτά για υποδομές δεν έχουμε, λεφτά όμως για αστυνομικούς και ειδικούς φρουρούς έχουμε. Νέα σώματα δημιουργούνται, ομάδα Δράση, Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ) , αστυνομία πανεπιστημίων, αστυνομία για τα ΜΜΜ, χιλιάδες νέες προσλήψεις πραιτωριανών προθύμων να υπερασπιστούνε μέχρι τελευταίας ρανίδας, την νέα θρησκεία πού λέγεται τάξης και “ηθική”, δηλαδή την επιβολή των απεχθέστερων νόμων χωρις καμία αντίδραση.
 Ζούμε το μεσσαίωνα της εποχής μας, την επιστροφή στη βαρβαρότητα, το αν αυτό συνεχιστεί, είναι θέμα κατά πόσο αντιλαμβανόμαστε την χειραγώγηση πού μας γίνετε με εργαλείο τον κορωνοίο και την διαχείριση του φόβου. Έχοντας στα χέρια τους την στρόφιγγα των τέστ, μπορούν άνετα να μειώνουν η να αυξάνουν τα τεστ και ότι ώρα γουστάρουν να επιβάλλουν νέα περιοριστικά μέτρα για το καλό μας. Ας καταλάβουμε ότι αν κάνουνε 12 χιλ τέστ και έχουμε 500 κρούσματα, όταν κάνουνε 45000 τέστ τα 941 κρούσματα δεν είναι περισσότερα, λιγότερα είναι, απλή μέθοδος των τριών…… Νομίζω ότι η επίθεση στη παιδεία θα είναι το μοιραίο λάθος αυτής της αυταρχικής κυβέρνησης, γιατί ενεργοποίησε το πιο ενεργό κομμάτι της, αυτό πού είναι ικανό να τους στείλει από κει πού ‘ρθαν…..
anemosantistasis.gr

About Μαρία Νικολοπούλου