Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Παντρεύτηκε ο συνεργάτης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ¨Ηλέκτρα ” Θωμάς Κεφοκέρης την καλή της καρδιάς του Αγγελική Λιάγου (φωτο)

Παντρεύτηκε ο  συνεργάτης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ¨Ηλέκτρα ” Θωμάς Κεφοκέρης την καλή της καρδιάς του Αγγελική Λιάγου (φωτο)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Θωμάς Κεφοκέρης  και η εκλεκτή της καρδιάς του, Αγγελική Λιάγου.

Ο αγαπημένος γνωστός παρουσιαστής , του ράδιο Ηλέκτρα 98.8,   παντρεύτηκε με την αγαπημένη του έχοντας στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς.

Η σχέση τους που δημιουργήθηκε μέσα στον  ραδιοτηλεοπτικό σταθμό και το προηγούμενο  Σάββατο (20 Αυγούστου) επισφραγίστηκε με τον γάμο.

Στη ρομαντική τελετή βρέθηκε εκτός των  συγγενών και φίλων όλοι οι συνεργάτες του ζεύγους ,από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ¨Ηλέκτρα) ο ιδιοκτήτης κ. Αναστάσιος Κριεμπάρδης , μετά της Οικογενείας του  , καθώς και ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας κ. Ανίβας Παπακυριάκου.

Όπως φαίνεται, η νύφη επέλεξε ένα κομψό στιλ νυφικού, με Δαντέλα σε ίσια  γραμμή, έχοντας τα μαλλιά της ελεύθερα και κυματιστά .

Μετά την τελετή του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Κόρινθο , ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με γλέντι έως το πρωί στον κήπο του Kallas Beach.

H ιστοσελίδα μας τους εύχεται,  να ζήσουν αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά τους γεράματα και με το καλό να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας που έρχεται!

About Μαρία Νικολοπούλου