Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Παραδόθηκε ο φωτισμός πλατείας  “Περιβολάκια – Δυσλειτουργικός δίχως να φωτίζει την πλατεία , δημιουργεί απλά  ένα ειδυλλιακό ντεκόρ ( βίντεο)

Παραδόθηκε ο φωτισμός πλατείας  “Περιβολάκια – Δυσλειτουργικός δίχως να φωτίζει την πλατεία , δημιουργεί απλά  ένα ειδυλλιακό ντεκόρ ( βίντεο)

 

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Κορίνθιους χθες βράδυ όταν  παρουσιάστηκε  ο φωτισμός της “περιβόητης ” πλατείας  “Περιβολάκια ”   ή  Π. Τσαλδάρη στην Κόρινθο.

Για να εξηγούμαστε , χθες παραδόθηκε ο φωτισμός της πλατείας , εκτός από τον διακοσμητικό φωτισμό που θα τοποθετηθεί σε λίγες ημέρες.

Αυτό που αντίκρισαν οι Κορίνθιοι πολίτες είναι φωτισμός μεν , αλλά  τελείως δυσλειτουργικός δε , αφού, αντί να φωτίζει την πλατεία , δημιουργεί απλά  ένα ειδυλλιακό ντεκόρ κατάλληλο ίσως μόνο  για ερωτευμένους !

Είναι βέβαιο πως η  σημερινή διοίκηση του Δήμου έχει υποχρέωση να τηρήσει αυστηρά την σύμβαση της μελέτης  που είχε παραδοθεί από τη δημοτική αρχή του Α. Πνευματικού στον εργολάβο κατασκευαστή , επομένως φυσιολογικά την ευθύνη θα πρέπει να την έχει η προηγούμενη δημοτική αρχή , είναι όμως έτσι ; Σύμφωνα με δηλώσεις από τον Αλέξανδρο Πνευματικό , ειδικά στο θέμα του φωτισμού  δεν ακολουθήθηκε η σύμβαση της ανάθεσης  και δεν είναι αυτός ο φωτισμός που είχε προβλεφθεί , πρόκειται μάλιστα να το καταγγείλει ,  σύμφωνα όμως με το Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών  Γιώργο Πούρο, που επικοινωνήσαμε μαζί του , μας δήλωσε: “Εμείς ακολουθήσαμε την μελέτη και  σύμφωνα με  την αυτοψία των  υπαλλήλων  των τεχνικών υπηρεσιών που ελέγχουν του έργο, τα φώτα έντασης είναι ακριβώς τα ίδια  σε απόδοση , απλά διαφορετικής εταιρείας ,   ούτε και σε εμάς αρέσει , αλλά μετά την ολοκλήρωση της μελέτης ,  θα έχουμε το δικαίωμα  να κάνουμε  τις  βελτιώσεις που επιθυμούμε ” 

Το θέμα είναι ότι όποιον και αν βαρένουν οι ευθύνες,  οι Κορίνθιοι πολίτες θα πρέπει να απολαμβάνουν μία σωστά φωτιζόμενη  πλατεία που δεν θα θυμίζει σκοτεινή πόλη .

Πηγή βίντεο 

About Μαρία Νικολοπούλου