Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Δύο κοσμοπολίτικες παραλίες που ξεχωρίζουν στην Κορινθία ( Βίντεο)

Δύο κοσμοπολίτικες παραλίες που ξεχωρίζουν στην Κορινθία ( Βίντεο)

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σίγουρα είναι ευκαιρία για όσους αναζητούν μία κοντινή παραλία    σε μικρή  απόσταση από την Αθήνα και τις γύρω περιοχές της Αττικής . Τα μικρά “διαμάντια” είναι πολλά αρκεί να ξέρεις την… μαγική τοποθεσία. 

Μία τέτοια περίπτωση είναι η παραλία “Καλάμια ” στην Κορινθία. Η ομάδα upstories με τη βοήθεια του drone κατέγραψε την γαλαζοπράσινη ακτή.

Μόλις μια ώρα από το κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένας κυριολεκτικά απέραντος τιρκουάζ παράδεισος και μάλιστα στο παραλιακό μέτωπο μιας εκ των ομορφότερων πόλεων της Ελλάδας. Αναφερόμαστε στην Κόρινθο και στην παραλία “Καλάμια” όπου τους καλοκαιρινούς μήνες χτυπά η καρδιά της πόλης.

Η κυριότερη και πολυπληθέστερη παραλία της Κορίνθου, πήρε το όνομά της από τις πολλές καλαμιές που υπήρχαν στην περιοχή, προτού αναπτυχθεί τουριστικά. Βρίσκεται κοντά στη πόλη και προσεγγίζεται εύκολα ακολουθώντας την οδό Γεωργίου Παπανδρέου, που στο τέλος της καταλήγει στη θάλασσα.

Τα καλάμια είναι μια πλέον μία οργανωμένη με κοσμοπολίτικα χαρακτηριστικά και όμορφη παραλία, που μέσα αποτελείται από λεπτή άμμο και έξω καλύπτεται, στο μεγαλύτερο μέρος της από βότσαλα. Σ’ αυτό το κοσμοπολίτικο και μοντέρνο παραλιακό μέτωπο, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ατέλειωτες βόλτες στον πεζόδρομό του, να απολαύσει ένα ευχάριστο περιβάλλον στα πολλά café-bars ή να γευματίσει σε κάποιο στέκι. Η παραλία είναι τόπος συνάντησης και διασκέδασης κάθε ηλικίας τόσο για τους ντόπιους όσο και τους επισκέπτες της, όχι μόνο τους ζεστούς μήνες αλλά καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

 

Εστιατόρια  Αίθουσες Εκδηλώσεων στην Κορινθία

 

Η θέα από την παραλία που απολαμβάνει ο επισκέπτης, βλέποντας τη δύση του ήλιου στον Κορινθιακό κόλπο, είναι μαγευτική και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για μία εξόρμηση έξω από το «κλεινόν-Άστυ».

Δείτε το βίντεο

 

Εξ ίσου εντυπωσιακή η παραλία «Κρυφή»στα Ισθμια, αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για μπάνιο  καλοκαιρινή διασκέδαση και χαλάρωση, πολλοί την αποκαλούν και”Μύκονο” της Κορινθίας.

 

Πρόκειται για έναν πραγματικό παράδεισο, ο οποίος παρέχει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς, συνθέτοντας το ιδανικότερο καλοκαιρινό σκηνικό με υπέροχη θέα στη θάλασσα,  που κορυφώνεται με το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα!

Η παραλία “Κρυφή” βρίσκεται στα Ίσθμια, σε ένα δημοφιλές  σημείο συνάντησης που γνωρίζουν πολύ καλά  οι ντόπιοι κάτοικοι και όχι μόνο…

Αυτή η υπέροχη πραγματικά παραλία είναι αμμώδης και σημείο αναφοράς της αποτελεί το γεγονός ότι είναι εντελώς απάνεμη με αποτέλεσμα η παρουσία κυμάτων να είναι άγνωστη για τους φανατικούς θαμώνες της, που σπεύδουν να απολαύσουν το μπάνιο τους στα γαλανά νερά της.

Εκεί θα συναντήσετε το  SEA & SAND BAR Restaurant…

Το SEA & SAND BAR Restaurant είναι το πολυτελές εστιατόριο στην παραλία των Ισθμίων , που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και έμφαση στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα.

Η  υπέροχη πανοραμική θέα στον Σαρωνικό  και ο προσεγμένος εσωτερικός χώρος με την κομψή διακόσμηση και την lounge ατμόσφαιρα συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που θα σας ταξιδέψει….

About Μαρία Νικολοπούλου