Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Παστάκια αμυγδάλου με παντεσπάνι και σιρόπι συνταγή βήμα βήμα

Παστάκια αμυγδάλου με παντεσπάνι και σιρόπι συνταγή βήμα βήμα

Υπέροχη κλασική πάστα αμυγδάλου. Ένα αγαπημένο γλυκό με αφράτο σιροπιασμένο παντεσπάνι, πλούσια κρέμα, αέρινη σαντιγί και φυσικά αμύγδαλο φίλε γεμάτο αρώματα. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την γεύση αυτού του γλυκού που είναι τόσο νόστιμο και εντυπωσιακό. Είναι ιδανικό για γιορτές και επίσημα τραπέζια, φτιάξετε το οποτεδήποτε και θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους!

Aλεξάνδρειο – Εστιατόριο/Καφεζαχαροπλαστείο

 

Υλικά

  • Ζαχαρη 125γρ.
  • Αυγα 5
  • Αλευρι 155γρ
  • Μπέικιν Πάουντερ 1.5 κ.γ
  • Βανίλια 2

Για την κρέμα

  • Ζαχαρη 100γρ
  • Κορν Φλαουρ 45γρ
  • Αυγα 2
  • Γάλα 500γρ
  • Βανίλια 2
  • Βουτυρο 1 κ.σ
  • Κρεμα Γαλακτος 250ml

Pietris Bakery

Για το σιρόπι

  • Ζαχαρη 1 κούπα
  • Νερό 1 κούπα

Για το γαρνίρισμα

  • Φιλέ Αμυγδάλου 400γρ
  • Δείτε την εκτέλεση στην συνταγής

About Μαρία Νικολοπούλου