Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πεντανόστιμες γρανίτες χωρίς ζάχαρη

Πεντανόστιμες γρανίτες χωρίς ζάχαρη

Το καλοκαίρι  είναι εδώ και μαζί του έχουμε και υψηλές θερμοκρασίες! Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα δροσερό, απολαυστικό παγωτάκι;! Μια πιο light επιλογή, για να δροσιστείς και ταυτόχρονα να γλυκαθείς, είναι φυσικά η γρανίτα! Χάρη στο μπόλικο νερό και στον χυμό φρούτων που περιέχει, αποτελεί ιδανική επιλογή για να σβήσεις τη δίψα σου! Υπάρχουν δύο είδη γρανίτας, η σορμπέ, που είναι στερεής μορφής και η υγρής μορφής! Εμείς σου έχουμε υγιεινές προτάσεις, για λαχταριστό παγωτό σορμπέ! Παρακάτω θα βρεις , πεντανόστιμες γρανίτες, χωρίς ζάχαρη, ιδανικές για τους καλοκαιρινούς μήνες!

Μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου γεύση, τα φρούτα που προτιμάς και να φτιάξεις τη δική σου απολαυστική συνταγή! Προμηθεύσου το κατάλληλο σκεύος για γρανίτες, σε όποιο σχήμα επιθυμείς και αυτοσχεδίασε! Είναι μια πολύ καλή λύση, για να κάνεις τα παιδάκια σου, να φάνε περισσότερα φρούτα και λιγότερα παγωτά του εμπορίου. Αντί για ζάχαρη, πρόσθεσε λίγο μέλι ή το σιρόπι της αρεσκείας σου και θα δημιουργήσεις το πιο υγιεινό και θρεπτικό καλοκαιρινό σνακ!

Πεντανόστιμες γρανίτες, χωρίς ζάχαρη!

Γρανίτα φράουλα

πεντανόστιμες γρανίτες

γρανίτα φράουλα

Γρανίτα φράουλα, η πιο νόστιμη και ζουμερή επιλογή! Θα χρειαστείς 6 κούπες φράουλες, 2/3 κούπας στραγγιστό γιαούρτι και 3-4 κουταλιές της σούπας, σιρόπι αγαύης. Πλένεις καλά τις φράουλες και τις κόβεις σε μικρά κομμάτια. Προσθέτεις τις 3 από τις 6 κούπες φράουλες και το σιρόπι αγαύης, σε ένα μπλέντερ, μέχρι να δημιουργηθεί ένας αφράτος πολτός. Τις υπόλοιπες θα τις προσθέσεις σε κομμάτια στο σκεύος, για πιο ωραία υφή. Πρόσθεσε 2 κομματάκια φράουλας, 2 κουταλάκια του γλυκού από τον πολτό και 2 κουταλιές του γλυκού γιαούρτι, ώστε να πετύχεις ένα εντυπωσιακό εφέ. Επανέλαβε τη διαδικασία, μέχρι να γεμίσει το ένα βαζάκι, αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο και συνέχισε και στα υπόλοιπα. Μπορείς να τα τοποθετείς με όποια σειρά θέλεις εσύ, αρκεί να μην ομογενοποιηθούν

ediva.gr.

About Μαρία Νικολοπούλου