Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Περίεργα φαινόμενα εκφοβισμού στην παραλία Σταβά του δήμου Λουτρακίου ….

Περίεργα φαινόμενα εκφοβισμού στην παραλία Σταβά του δήμου Λουτρακίου ….

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα σήμερα, άγνωστοι κορνάροντας με δύο αυτοκίνητα και φωνάζοντας “φύγετε από δω” προσπάθησαν να εκφοβίσουν γνωστό φωτορεπόρτερ που είχε σταθμεύσει με το όχημα του στα Στραβά Περαχώρας μαζί με τη γυναίκα του.
Αλιείς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο τους απώθησαν λέγοντας τους “ποιοι είστε, τι ζητάτε και γιατί φωνάζετε στους ανθρώπους”.
Οι άγνωστοι με δύο αυτοκίνητα τράπηκαν σε φυγή.
Γνωστά τοις πάσι τέτοια περιστατικά από κάποιους ανεγκέφαλους που θεωρούν δική τους την περιοχή και δεν επιθυμούν επισκέπτες!
Αξίζει να αναφερθεί ότι χθες το μεσημέρι το περιπολικό έφτασε στα Στραβά μετά από καταγγελία, ότι οχήματα σταθμεύουν παράνομα κοντά στη θάλασσα.

 

Ταβέρνα Strava Bay: Σε μια καταπράσινη πλαγιά γεμάτη πεύκα & μία βοτσαλωτή γαλάζια ακτή

 

Καμμία παράβαση βεβαίως δεν βεβαιώθηκε και οι αστυνομικοί ταλαιπωρήθηκαν άσκοπα, αφήνοντας το Λουτράκι χωρίς περιπολία, επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι ηδονίζονται να καταγγέλλουν…..χωρίς να γνωρίζουν τους νόμους μόνο και μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις..

Αφού λοιπόν η αστυνομία “δεν τους έκανε το χατίρι” να διώξει τους επισκέπτες εφόσον καμία παράβαση δεν υπήρχε, προδήλως κάποιοι θέλησαν να πάρουν τον “νόμο στα χέρια τους”…
Αυτά είναι συνηθισμένα φαινόμενα στα Στραβά, δυστυχώς, και ο φωτορεπόρτερ θα απευθυνθεί αρμοδίως αφού όπως ισχυρίζεται σήμερα ιδιώτης του έκανε παρατηρήσεις ωσάν “πολιτοφύλακας” της περιοχής… προτείνοντας του να φύγει ….από την περιοχή γιατί έχει σταθμεύσει….”παράνομα” !!!

Τέτοιες συμπεριφορές,  δυσφημούν ένα ολόκληρο δήμο, ενώ ταυτόχρονα γινόμαστε αποδέκτες πολλών παραπόνων επισκεπτών για την αυτή την αθλιότητα και συμπεριφορά κάποιων..

Πολλών δε μάλλον πράξεις  εκφοβισμού και τραμπουκισμού των επισκεπτών είναι καταδικαστέες!

Να αναφέρουμε πως υπάρχει αστυνομία στο Λουτράκι η οποία κάνει άριστα τη δουλειά της, οπότε οι λοιποί “σεριφηδες” περισσεύουν ..αναζητούνται δε από κάμερες ασφαλείας οι πινακίδες των οχημάτων και οι οδηγοί που τραμπούκισαν ξημερώματα το γνωστό φωτορεπόρτερ μόνο και μόνο επειδή θέλησε να επισκεφθεί την περιοχή!!!

About Μαρία Νικολοπούλου