Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ποια 12 ρούχα & αξεσουάρ που έχουμε στη ντουλάπα, μας κολακεύουν όλες

webkorinthosrouxa

Υπάρχουν κάποια βασικά ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά που είναι αποδεδειγμένα διεθνούς εμβέλειας, διαχρονικής αξίας, υψηλής εμβέλειας και χαμηλού κόστους.

Νο 1: Καμπαρντίνα
Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της γκαρνταρόμπας μας, αφού όχι μόνο έχει καλή εφαρμογή, αλλά ταιριάζει με τα πάντα και είναι παντός καιρού.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για look chicNo 2: Λευκό πουκάμισο
Το λευκό, ως χρώμα, ταιριάζει σε όλους ανεξαιρέτως. Το πουκάμισο, όταν είναι λευκό, φρεσκάρει αυτόματα κάθε look και όταν είναι από φίνο ύφασμα δείχνει επίσημο.
No 3: Κρουαζέ φόρεμα
Τα κρουαζέ φορέματα με ένα μαγικό τρόπο κολακεύουν χωρίς υπερβολή όλες τις σιλουέτες και αναδεικνύουν τις καμπύλες ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν.Αποτέλεσμα εικόνας για κρουαζε φορεμα

No 4: Μονoχρωμία
Είναι το καλύτρο τρικ για να δείχνουμε πιο λεπτές, πιο ψηλές, πιο σικάτες και πιο σοφιστικέ.

Νο 5: Το ίσιο φόρεμα
Καλύπτει και αποκαλύπτει ακριβώς όσα και ό,τι πρέπει και λειτουργεί σε κάθε σωματότυπο, στιλ και ηλικία.

No 6: Μαύρες, μυτερές γόβες
Τίποτα δεν είναι πιο sexy περισσότερο από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες -αυτό το απέδειξε πρόσφατα και η επιστήμη, αφού καταρχήν το τακούνι κολακεύει το βάδισμα και τις κινήσεις των γοφών οπιασδήποτε γυναίκας. Από εκεί και πέρα αν οι γόβες είναι μαύρες ταιριάζουν με τα πάντα και αν είναι και μυτερές βοηθούν τθς γάμπες να δείχνουν ακόμα πιο μακριές.

Νο 7: Κολιέ με χαρακτήρα
Είτε συνοδεύει το καλό μας φουστάνι είτε ένα απλό μπλουζάκι αναβαθμίζει την εμφάνισή μας αυτομάτως αρκεί να διαθέτει προσωπικότητα.Σχετική εικόνα

Νο 8: Γυαλιά ηλίου
Μεγάλα ή μικρά, cat eye ή aviator, σκούρα ή όχι, τα γυαλιά ηλίου ολοκληρώνουν και οτ πιο casual outfit.

No 9: Φυσική απόχρωση

Όχι πως δεν χρειάζονται οι επισκέψεις στον κομμωτή για να εντοπίσουμε τον τόνο που θα φωτίσει καλύτερα την επιδερμίδα και τα μάτια μας, όμως το χρώμα μαλλιών που ταιριάζει καλύτερα σε κάθε κορίτσι είναι εκείνο που του χάρισε η μητέρα φύση.

No 10: Κόκκινο κραγιόν
Όταν έχει τη σωστή απόχρωση με βάση πάντοτε τον τόνο της επιδερμίδας είναι το συστατικό που μπορεί να μετατρέψει κάθε γατούλα σε τίγρη.

Αποτέλεσμα εικόνας για chic makeup

No 11: Ρουζ
Στα κατάλληλα σημεία και με το κατάλληλο τονάζ σμιλεύει το πρόσωπο απαλύνοντας ή δημιουργώντας ζυγωματικά.

Νο 12: Ψεύτικες βλεφαρίδες
Μια απλή και διακριτική προσθήκη μπορεί να προσφέρει σε κάθε βλέμμα την ένταση και το μυστήριο που χρειαζόμαστε ειδικά στις βραδινές εξόδους.

πηγη

Whiteroom Korinthos – Fashion Concept Store

About Μαρία Νικολοπούλου