Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ποιες είναι οι τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2021

Ποιες είναι οι τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2021

Σιγά, σιγά το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και μπαίνουν νέα trends στη ζωή μας. Πολλές από τις τάσεις της μόδας που αγαπήσαμε θα τις βρούμε και πάλι μπροστά μας τον φετινό Χειμώνα, αλλά έρχονται αρκετές αλλαγές στα χρώματα και τα σχέδια νυχιών. Λίγο πιο ιδιαίτερες θα μπορούσα να τις χαρακτηρίσω.

Και ενώ τα κοντά νύχια ήταν από τα must των τελευταίων χρόνων, χάνουν τώρα των θρόνο τους. Μας παρουσίασαν μια τεράστια γκάμα προτάσεων για τα νύχια που θα είναι στη μόδα τον Χειμώνα 2021. Φρόντισα όμως να συγκεντρώσω εκείνες που θα βλέπουμε συνέχεια μπροστά μας από δω και πέρα. Δες λοιπόν τις νέες χειμερινές τάσεις στα νύχια και ετοιμάσου για glamorous εμφανίσεις!

Οι νέες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2021

 

Squoval και τετραγωνισμένα νύχια στιλέτο

squoval σχέδια νυχιών χειμώνας 2021τετραγωνισμένα stiletto nails

Τα νύχια στιλέτο ή τα μισείς ή τα λατρεύεις, δεν υπάρχει ενδιάμεση επιλογή. Με τον τρόπο όμως που μας τα παρουσίασαν φέτος θα τα δουν με άλλο μάτι και όσες από μας τα απεχθάνονταν. Οι τετραγωνισμένες άκρες τα κάνουν πιο προσιτά. Όσο για τα Squoval, είναι από τις πρώτες επιλογές πολλών γυναικών, μιας και συνδυάζουν το οβάλ σχήμα νυχιών με τις τετραγωνισμένες άκρες.

 

Δείτε με ένα κλικ τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την ομορφιά στην Κορινθία

 

Μυτερά και μακριά αμυγδαλωτά νύχια

μυτερά νύχια τάσειςσχέδια αμυγδαλωτά νύχια ediva.gr

Τα μυτερά νύχια παραπέμπουν λίγο στα stiletto nails και ήδη τα βλέπουμε σε αρκετές γυναίκες τον τελευταίο χρόνο. Τα almond nails όμως είναι από τα σχήματα νυχιών που πρέπει να δοκιμάσεις γιατί δίνουν μια φινέτσα που κάνει τα δάχτυλα σου να φαίνονται πιο λεπτά και μακριά. Σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις αρκετά περισσότερα σχέδια στα νύχια σου και πιο μεγάλα.

ediva.gr

About Μαρία Νικολοπούλου