Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ποιο χρώμα μαλλιών σας δείχνει νεότερες

Ποιο χρώμα μαλλιών σας δείχνει νεότερες

Είτε θέλετε ένα χρώμα σε όλα τα μαλλιά, είτε θέλετε ανταύγειες, κυρίως θέλετε να είναι ταιριαστό με το χρώμα του δέρματός σας, να σας κολακεύει και να σας αφαιρεί χρόνια από την εμφάνιση.

Ποιο όμως είναι αυτό το χρώμα που είναι ιδανικό για σας;
Εάν το φυσικό σας είναι ξανθό, τότε τα λευκά δεν ξεχωρίζουν έντονα και μπορείτε να τα καλύψετε με μια βαφή στον ίδιο τόνο ή με ανταύγειες. Όταν όμως τα μαλλιά είναι σκούρα, τότε τα λευκά κάνουν έντονη αντίθεση, γι’ αυτό χρειάζεστε μια μόνιμη βαφή που θα τα καλύπτει 100%.

Η φυσικότητα είναι η μισή ομορφιά

Μην ξεχνάτε ότι οι φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά φωτίζουν και κολακεύουν το πρόσωπο. Αποφύγετε τις μεγάλες αντιθέσεις και προτιμήστε μια απόχρωση κοντά στο φυσικό σας, παίζοντας με λίγο πιο ανοιχτές, ζεστές ανταύγειες στο στεφάνι του κεφαλιού.

Δώστε φως

Οι πολύ σκούρες –μαύρο, σκούρο καστανό– καθώς και οι έντονες αποχρώσεις –κόκκινο– «σκληραίνουν» τα χαρακτηριστικά τονίζοντας ατέλειες και ρυτίδες στο πρόσωπο. Επιπλέον, το σκούρο χρώμα στα μαλλιά μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται ωχρή και κουρασμένη. Προτιμήστε ζεστές αποχρώσεις όπως ξανθό μελί ή σοκολατί, που χαρίζουν φως και λάμψη στην επιδερμίδα, «καμουφλάροντας» λεπτές γραμμές και καφέ κηλίδες.

Πώς επιλέγετε το κατάλληλο χρώμα

Για να δείχνετε νεότερη, αποφύγετε τα σκληρά contrast μεταξύ προσώπου και μαλλιών και τη δημιουργία σκιών στο πρόσωπο. Έτσι, τα φωτεινά μαλλιά δίνουν λάμψη και μπορούν να κρύψουν ακόμη και τις όποιες ρυτίδες έχουν δημιουργηθεί στο πρόσωπό σας. Η επιλογή του χρώματος των μαλλιών έχει να κάνει κατ’ αρχάς με το χρώμα του προσώπου αλλά και των ματιών σας. Επιλέγοντας ένα χρώμα που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά σας και είναι πιο ανοιχτό από το φυσικό σας, σας δείχνει πιο νέα και φρέσκια.

KONSTANTINOS HAIR STYLE

Βαφή ή ανταύγειες;

Είτε κάνετε ανταύγειες είτε βαφή, επιλέξτε χρώματα φωτεινά και ζεστά. Αποφύγετε τα ψυχρά (έντονο σαντρέ) και προτιμήστε ίουδέτερες και ζεστές αποχρώσεις (της άμμου, του χρυσού). Εάν το ζητούμενο είναι το ξεκούραστο και φρέσκο πρόσωπο, μπορείτε να δώσετε φως με διακριτικά φλασάκια. Ένα θαμπό, άτονο χρώμα στα μαλλιά μπορεί να σας κουράσει και να προσθέσει χρόνια, το ίδιο και οι κλασικές ανταύγειες.

NEXT UP – Θύμη Μαρία Κ.

ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΔΏ

 

total-makeover.gr

About Μαρία Νικολοπούλου