Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πού θα βγούμε Κυριακή μεσημέρι για φαγητό και λιακάδα στην Κορινθία;

Πού θα βγούμε Κυριακή μεσημέρι  για φαγητό και λιακάδα στην Κορινθία;

Ο καιρός σήμερα Κυριακή  από ότι φαίνεται   έχει ηλιοφάνεια και η διάθεσή μας να απολαύσουμε λίγο ήλιο ακόμα  μεγαλώνει. Γι’ αυτό βρίσκουμε μέρη που τα λιάζει απλόχερα ο ήλιος, παίρνουμε φίλους και παιδιά και τρωγοπίνουμε στη λιακάδα! Τραπεζάκια έξω, λοιπόν, και πάμε

Ξεχωρίσαμε λοιπόν 10 από αυτά, που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς και είμαστε σίγουροι, ότι θα τα αγαπήσεις κι εσύ.

Το Στέκι της Πέγκυς – Παραδοσιακή Ταβέρνα

Το Στέκι της Πέγκυς είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα – ψησταριά που με το καλό φαγητό και κρέατα βαθιάς ωρίμανσης   απογειώνει τις γεύσεις σας !

Παρεϊστικη σπιτική ατμόσφαιρα, λαχταριστές γεύσεις με αγνά υλικά αλλά και όλες οι ψητο…λιχουδιές, τα μεζεδάκια το καλό κρασί είναι το καθημερινό στάνταρ σκηνικό. Δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε!

Αποδράστε από την πόλη και σε λίγη ώρα θα βρεθείτε στο Στέκι της Πέγκυς όπου στην καταπράσινη αυλή  που διαθέτει  η ταβέρνα  θα σας σερβίρουν την πιο λαχταριστή  , γκιόσα,  παϊδάκια  ζυγούρι , προβατίνα….που φάγατε ποτέ!

Τώρα και Κυριακές μεσημέρι ανοικτά!

Ταβέρνα “ ΘΑΛΑΣΣΕΣ”

Αυθεντικές ελληνικές γεύσεις σε μεσογειακή προσέγγιση… Γεύσεις και αρώματα Ελλάδας δίπλα στη θάλασσα προσφέρει το εστιατόριο ΘΑΛΑΣΣΕΣ υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής τις Κυριακές το μεσημέρι και το Σαββατόβραδο.

Παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με αγνές πρώτες ύλες από περιοχές της Ελλάδας εκτελεσμένες μοντέρνα, αλλά και παραδοσιακά πιάτα της μαμάς και φρέσκα θαλασσινά.

Σε χαλαρό και ήσυχο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα σε ένα χώρο που έχει φτιαχτεί με μεράκι και αγάπη από τους ιδιοκτήτες για όλη την οικογένεια.

Πιάστε τραπέζι πλάϊ στην αμουδιά και απολαύστε εκτός από το ηλιοβασίλεμα το εξαιρετικό φαγητό και τις γευστικές προτάσεις του εστιατορίου ΘΑΛΑΣΣΕΣ.

Είτε επιλέξετε θαλασσινά, είτε επιλέξετε ψητά της ώρας ή πιάτα της ημέρας το σίγουρο είναι ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα και σύντομα το εστιατόριο ΘΑΛΑΣΣΕΣ θα γίνει το στέκι σας για το μεσημεριανό ή βραδινό φαγητό σας ή ακόμα και το σημείο συνάντησης για το καφεδάκι σας.

Πλούσιες μερίδες, εξαιρετική εξυπηρέτηση, φοβερή θέα στον Κορινθιακό και το κύμα να σκάει δίπλα σας…  με ζωντανή μουσική τα Σαββατοκύριακα…

Εστιατόριο ” Θέατρο”

Κοσμοπολίτικη αύρα και φαγητό και γλυκό πολλών αστέρων έφερε στην πόλη μας το εστιατόριο – καφέ ΘΕΑΤΡΟ.

Και μόνο για την εντυπωσιακή πανοραμική θέα στον Κορινθιακό που προσφέρει το εστιατόριο-καφέ  ΘΕΑΤΡΟ αξίζει να το επισκεφθούμε αφού βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης…

SEA & SAND BAR Restaurant

Παίρνοντας την παρέα μας και την καλύτερή μας διάθεση, ετοιμαζόμαστε να ατενίσουμε τις ομορφιές του απέραντου γαλάζιου ουρανού και της θάλασσας του Κορινθιακού ,μέσα από τον νέο  ζεστό   χώρο ,αλλά και να απολαύσουμε γεύσεις και πιάτα που θα εντυπωσιάσουν τον ουρανίσκο μας και θα καλύψουν κάθε προτίμηση και απαίτηση.

Το SEA & SAND BAR Restaurant είναι το πολυτελές εστιατόριο στην παραλία των Ισθμίων , που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και έμφαση στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα.

 

Ταβέρνα ” Τα Πίσια”

1441195_1382694211977992_812587750_n-1

Στους  πρόποδες των Γερανείων, περιτριγυρισμένο από τα έλατα και την πλούσια βλάστηση του βουνού, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Πίσια, βρίσκεται η ταβέρνα Τα Πίσια.

Με εφόδια την γνώση, την εμπειρία αλλά και τον σεβασμό στον πελάτη, στους ντοπιους που το προτιμούν αλλά και στους επισκέπτες και τους εκδρομείς που έρχονται να θαυμάσουν το εκπληκτικό τοπίο, δημιούργησαν έναν χώρο ξεχωριστό, φιλόξενο με ιδιαίτερη καλαισθησία και προσφέρουν εξαιρετική κουζίνα με παραδοσιακά πιάτα, ποικιλία κρεάτων που ψήνονται στα κάρβουνα, μαγειρευτά παραδοσιακά, ορεκτικά  αλλά και σπεσιαλιτέ που βασίζονται σε αγνά παραδοσιακά υλικά, ντόπια κρέατα αλλά και φρέσκα κηπευτικά. Μια πανδαισία γεύσεων.

Η ταβέρνα ΤΑ ΠΙΣΙΑ τα συνδυάζει όλα:

Κοντινός προορισμός, Μαγευτικό τοπίο, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, εξαιρετική κουζίνα, αυθεντικές γεύσεις που θα θυμάστε καιρό!

Τι άλλο θέλετε;

 

Πλατεία Αγίας Παρασκευής

Πίσια Λουτρακίου

Τηλ. 27440 79463

Kιν. 6945570772 – 6945570779

Ταβέρνα ” Κονάκι “

κονακι

 

Για τους λάτρεις του καλού φαγητού που αρέσκονται στα φρέσκα καλοψημένα κρεατικά στα κάρβουνα,  το ΚΟΝΑΚΙ  είναι η πρώτη επιλογή που σκέφτονται…

Με ασυναγώνιστη ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, ψητά της ώρας δικής τους παραγωγής, ποτό, μουσική και πολύ κέφι αλλά και καθημερινά λαχταριστή και πολύ φθηνή προσφορά σε γουρουνοπούλα και γκιόσα, το ΚΟΝΑΚΙ έχει κλέψει τις καρδιές όλων των καλοφαγάδων!

Πλούσια πιάτα, καλομαγειρεμένα φαγητά, εκπληκτικά ορεκτικά, φαγητά της ώρας  , συνοδευόμενα με σαλάτες εποχής με φρέσκα προϊόντα της Κορινθιακής γης,  θα σας προσφέρουν μια αξέχαστη απολαυστική γευστική εμπειρία πάντα στις καλύτερες τιμές, και θα σας εκπλήξει με τις καθημερινές προσφορές!

  • Κουζίνα ασυναγώνιστη
    •ψητά της ώρας δικής τους παραγωγής
    •ποτό-μουσική -κέφι –χαρά…

Μόνο στο ΚΟΝΑΚΙ!

 

Σας περιμένουν!

 

Ταβέρνα ” Βεράντα”

ΒΕΡΑΝΤΑ...

Αν είστε λάτρεις της καλής παραδοσιακής κουζίνας και… καλοφαγάς,  υπάρχει μια ταβέρνα, με καταπληκτική θέα στην παραλία του Σαρωνικού που θα σας ξετρελάνει και θα κάνει την γαστριμαργική σας αναζήτηση, απόδραση από την καθημερινότητα αφού συνδυάζει την εκπληκτική θέα με τις πιο αυθεντικές γευστικές απολαύσεις!

Στην εξοχική ταβέρνα ΒΕΡΑΝΤΑ στο Ρυτό Κορινθίας θα γευτείτε παραδοσιακά πιάτα, με εγγυημένης ποιότητας ντόπια κρέατα και υλικά,  φτιαγμένα με μεράκι και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Εκπληκτικό ζυγούρι.. τέλειο χαλούμι, παϊδάκια που λιώνουν στο χέρι, κοκορέτσια, λουκάνικα, μπιφτέκια, ψαρονέφρι, αρνί σούβλας, σαλάτες και πατάτες κομμένες στο χέρι και φρέσκα παραδοσιακά εδέσματα από το χωριό.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο σερβίρεται και η σπεσιαλιτέ της ταβέρνας  που δεν είναι άλλη από την  γκιόσα και την γουρουνοπούλα σούβλας!

 Οικογενειακή ταβέρνα ΚΑΜΑΡΕΤΑ

Μέσα σ’ένα  πανέμορφο περιβάλλον κοντά στην φημισμένη Ι.Μ.Φανερωμένης  στο Χιλιομόδι Κορινθίας πρωτολειτούργησε το 1947 από τον παππού, η οικογενειακή ταβέρνα ΚΑΜΑΡΕΤΑ η οποία  κατόπιν συνεχίστηκε από τον πατέρα και τώρα από τον γιο Αντώνη Γιαννόπουλο!

Το Χιλιομόδι Κορινθίας δεν είναι μόνο ένας τόπος με τον οποίο η φύση έχει υπάρξει πολύ γενναιόδωρη. Είναι ένας τόπος ο οποίος διαθέτει ξεχωριστή προσωπικότητα και πράγματα που σου μένουν αξέχαστα. Ένα από αυτά είναι και η παραδοσιακή ταβέρνα «Καμαρέτα».
Οι μνήμες πολλές και αξιόλογες, όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε κάθε επισκέπτη, Κορίνθιο ή μη. Η εναλλαγή τους με το παρόν μετατρέπει την επίσκεψη στο Χιλιομόδι  όχι απλά σ’ ένα ταξίδι στη φύση, αλλά σε μια μοναδική εμπειρία, η οποία περιλαμβάνει  χρώματα, αρώματα και γεύσεις με τοπικό χρώμα. Αυτό το «γευστικό» κομμάτι της φιλοξενίας στο Χιλιομόδι  είναι που καλύπτει η «Καμαρέτα», η πιο παλιά ταβέρνα της περιοχής.

Εστιατόριο Αλμυρίκι 

Με ένα μενού εμπνευσμένο από την πιο δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα το Αλμυρίκι είναι ένα εστιατόριο αποπνέει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και προσφέρει μοναδικές στιγμές στο ηλιοβασίλεμα με θέα τον Σαρωνικό.

Το µενού που σας προτείνει αποτελεί µια τελετή αληθινού αισθησιασµού κι απόλαυσης αφού αποτελείται από εκπληκτικές γεύσεις και πρωτότυπα πιάτα που θα ενθουσιάσουν κάθε ουρανίσκο!!!  Με βάση στη φρεσκάδα των υλικών που χρησιμοποιούνται σε κάθε πιάτο, στη δημιουργία, αλλά και στον προσεκτικά μελετημένο συνδυασμό γεύσεων στο Αλμυρίκι προσφέρουν ένα μενού που μπορείτε να απολαύσετε σε χαμηλότερες συγκριτικά τιμές, χωρίς να στερηθείτε την έμπνευση στις γεύσεις και την… γκουρμέ φιλοσοφία.

Το Αλμυρίκι φημίζεται για τον τρόπο με τον οποίο ο σεφ Κώστας Μπαμπαλίκης, με εξαιρετικές γνώσεις και εμπειρία στην κουζίνα, μετατρέπει παραδοσιακές συνταγές σε σύγχρονες γευστικές απολαύσεις, κερδίζοντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη. Κι όταν, μάλιστα, αυτά βρίσκονται τόσο κοντά μας, δεν γίνεται να μην δοκιμάσουμε έστω και μια φορά την άποψή τους για τη μεσογειακή, την ελληνική κουζίνα…

Ταβέρνα ¨ Η Θέα”

Η-ΘΕΑ-ΝΕΟ

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, πάνω σε έναν λόφο στο πανέμορφο Θροφαρί Κορινθίας βρίσκεται η Ορεινή Ταβέρνα «Η ΘΕΑ» που δεν πήρε τυχαία το όνομά της αφού το σημείο που βρίσκεται είναι το καλύτερο «μπαλκόνι» που μπορείτε απολαμβάνοντας το φαγητό σας να θαυμάσετε την θέα προς τον Κορινθιακό, που θα σας ξεκουράσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας…

Πεντανόστιμα φαγητά, παραδοσιακές συνταγές και ψητά της ώρας όλα ψημένα σε χωριάτικο  κτιστό φούρνο..

  • Ευγενικό και φιλικό προσωπικό γιατί Η ΘΕΑ είναι οικογενειακή επιχείρηση
  • Τιμές πολύ λογικές –   ΠΡΟΣΦΟΡΑ από το κατάστημα σε ό,τι πάρετε μόνο 10 ευρώ το άτομο!
  • Κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι σας διασκεδάζει και με ζωντανή μουσική με έντεχνο Λαϊκό τραγούδι.

Η Ορεινή Ταβέρνα «Η ΘΕΑ» βρίσκεται δίπλα σε πανέμορφο πέτρινο εκκλησάκι, κατάλληλο για γάμους και βαφτίσεις οπότε προσφέρεται για την διοργάνωση των πιο όμορφων στιγμών σας….!

Μέσα στο κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε και αγνά προϊόντα παραγωγής τους  όπως φρέσκα αυγά, κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, ζυμαρικά φτιαγμένα με φρέσκα προϊόντα του χωριού, οπωρολαχανικά και παραδοσιακά προϊόντα!

Δείτε εξίσου πολύ καλές ταβέρνες εδώ

About Μαρία Νικολοπούλου