Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για «γερή» κατεβασιά κρύου: Πού θα χιονίσει από την Πέμπτη

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για «γερή» κατεβασιά κρύου: Πού θα χιονίσει από την Πέμπτη
Όλα δείχνουν πως επιτέλους θα αφήσουμε πίσω μας τον ανοιξιάτικο καιρό και θα μπούμε στον χειμώνα! Πότε «κρυώνει» ο καιρός;

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού, Σάκη Αρναούτογλου, η πολυαναμενόμενη αλλαγή του καιρού θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια.

Αναλυτική πρόβλεψη καιρού για Κόρινθο:

Όπως σημείωσε στο σημερινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3, την Πέμπτη (19/1) η δυτική, βορειοδυτική Ελλάδα θα δεχθεί έντονες βροχές και καταιγίδες, ενώ πυκνά χιόνια θα πέσουν στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου, από τα 1.300 μέτρα και πάνω.

Την Παρασκευή, πάλι, θα βρέχει στις περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς θα υπάρχουν περάσματα με μπόρες και καταιγίδες. Μάλιστα, από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν στην Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο, ενώ χιόνια θα πέφτουν σχεδόν σε όλα τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας από τα 1.100 μέτρα και υψηλότερα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε πως μέχρι το πρωί του Σαββάτου πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε πολύ χαμηλά υψόμετρα, αρκετά κάτω από τα 1.000 μέτρα, σε Ήπειρο και δυτική Μακεδονία.

Ο καιρός δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα ούτε την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ωστόσο θα ξεκινήσει η εξασθένιση των ισχυρών νοτιάδων.

Όσο για την εξέλιξη του καιρού την επόμενη εβδομάδα, ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για ενδείξεις «γερής» κατεβασιάς κρύου αέρα από τις 25 με 26 Ιανουαρίου, που θα ρίξει περισσότερο τη θερμοκρασία.

dikaiologitika.gr

 

About Μαρία Νικολοπούλου