Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πρωινό ξύπνημα: Δεν χρειάζεστε καφέ για να ανοίξει το μάτι!

Πρωινό ξύπνημα: Δεν χρειάζεστε καφέ για να ανοίξει το μάτι!

Πρωινό ξύπνημα χωρίς καφέ; Και όμως γίνεται και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα. Τρία μυστικά για όσους ο καφές είναι απαγορευμένη ουσία.

Ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που λένε ότι δεν μπορούν να ξυπνήσουν εάν δεν πιουν το καφεδάκι τους; Κι αν σού λέγαμε πως θα μπορούσες να έχεις περισσότερη ενέργεια χωρίς αυτόν; Παρακάτω θα βρεις 3 τρόπους να είσαι φουλ στην ενέργεια ακόμη και χωρίς καφεΐνη, σύμφωνα με την Dr. Libby Weaver.

1. Φάε περισσότερα πράσινα φυλλώδη λαχανικά
Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά αποτελούν μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών και βιταμινών, που χρειάζονται για την αποτελεσματική παραγωγή ενδογενούς ενέργειας. Περιέχουν επίσης σίδηρο, ο οποίος συμβάλλει στην αποτελεσματική οξυγόνωση των κυττάρων και του σώματος, κάτι που οδηγεί στην βελτίωση των επιπέδων ενέργειάς μας.

2. Πιες πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι εκτός από αντιοξειδωτικά, περιέχει επίσης ένα αμινοξύ, το οποίο αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, αλλά βοηθά επίσης και στη διατήρηση της ψυχικής ηρεμίας μας.

3. Έλεγξε τα επίπεδα σιδήρου σου
Η έλλειψη σιδήρου είναι η πιο συνηθισμένη διατροφική ανεπάρκεια σε παγκόσμιο επίπεδο, ιδιαίτερα μεταξύ των γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία. Χωρίς υγιή ερυθρά αιμοσφαίρια, το σώμα δεν μπορεί να πάρει αρκετό οξυγόνο με αποτέλεσμα να νιώθουμε διαρκώς κουρασμένοι..

giatroi3

 Γιατροί – Υγεια

 

 

pentapostagma.gr

About Μαρία Νικολοπούλου