Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πρωτοπαππάς: Πότε θα ολοκληρωθεί η πολεοδομική μελέτη του στρατοπέδου

Πρωτοπαππάς: Πότε θα ολοκληρωθεί η πολεοδομική μελέτη του στρατοπέδου

Στην υπόθεση της κύρωσης της Πράξης Εφαρμογής της ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ και του ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ παρενέβη ο πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Πρωτοπαππάς, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ο κ. Πρωτοπαππάς σημειώνει ότι μερίδιο επιτυχίας για την ολοκλήρωση της ΠΕ ανήκει και στην προηγούμενη δημοτική αρχή και προκαλεί την δημοτική αρχή να απαντήσει πότε θα ολοκληρωθεί και η πολεοδομική μελέτη στο στρατόπεδο, αλλά και πόσες ανάλογες πολεοδομικές μελέτες έχει προγραμματίσει.

Ειδικότερα, ο κ. Πρωτοπαππάς αναφέρει:

Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τις ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής, σχετικά με την ολοκλήρωση της Πράξης εφαρμογής ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ-ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ και έχω να παρατηρήσω τα εξής:

1) Είναι ασύνηθες και άκομψο η Δημοτική αρχή να παρουσιάζει ως δικό της επίτευγμα το ανωτέρω έργο, λέγοντας στο κείμενό της ότι, “σε πείσμα εκείνων που λένε πως η δημοτική μας αρχή δεν ολοκληρώνει έργα σας λέω πως μέσα σε 2 χρόνια έχουμε κάνει όσα δεν είχαν γίνει σε 15”. Προφανώς αγνοεί (σκοπίμως) τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση ενός τόσο σημαντικού έργου, το οποίο πιστώνεται στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή και στους συντελεστές της! Θα έλεγα δε ότι η σημερινή δημοτική αρχή κινείται στα όρια ενός επικοινωνιακού παιχνιδιού που δεν την τιμά!
Ας τις αναγνωρίσουμε όμως ότι το ολοκλήρωσε και είναι μια καλή εξέλιξη για την πόλη μας.

2) Εφόσον λοιπόν η δημοτική αρχή καυχάται ότι έπραξε με ταχύτητα φωτός, γιατί δεν έχει ολοκληρώσει την πολεοδομική μελέτη του στρατοπέδου μας; Πόσο ακόμα θα περιμένουμε; Αφού, λοιπόν, είστε τόσο γρήγοροι με τις πολεοδομικές μελέτες, πείτε μας σε ποιους οικισμούς έχετε προγραμματίσει να τις κάνετε και σε πόσο χρονικό διάστημα;

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου