Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πτώση αεροσκάφους στη Σάμο: Νέα στοιχεία – Το Τσέσνα εξερράγη στον αέρα κι έγινε κομμάτια – Νεκροί δύο επιβαίνοντες

Πτώση αεροσκάφους στη Σάμο: Νέα στοιχεία – Το Τσέσνα εξερράγη στον αέρα κι έγινε κομμάτια  – Νεκροί δύο επιβαίνοντες

Τραγωδία στη Σάμο καθώς υπάρχουν πληροφορίες για δύο νεκρούς στην υπόθεση του αεροσκάφους Cessna που αγνοείτο.

Νεκροί ανασύρθηκαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους τύπου Τσέσνα το οποίο κατέπεσε ανοιχτά τη Σάμου. Όπως μετέδωσε το OPEN υπάρχουν πληροφορίες για δύο νεκρούς, έναν άντρα και μία γυναίκα.

Πρόκειται πιθανότατα για το σύνολο των επιβαινόντων.

Την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης ανέλαβαν οι ελληνικές λιμενικές αρχές με τη συνδρομή σκάφους της Frontex και ενός αλιευτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλιευτικό σκάφος μαζί με σκάφος της Frontex που έφτασαν στο σημείο για εντοπισμό αγνοουμένων εντόπισαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους και επιβεβαίωσε την πτώση του ενώ στην περιοχή επιχειρούν έρευνες και σκάφη του Λιμενικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος πραγματοποιούσε ιδιωτική πτήση από το Ισραήλ με προορισμό το νησί της Σάμου. Το αεροσκάφος φαίνεται ότι αντιμετώπισε πρόβλημα λίγο πριν την προσγείωση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Samosvoice.gr, το αεροσκάφος έφτασε πάνω από το αεροδρόμιο «Αρίσταρχος» όπου ταλαντεύτηκε και στη συνέχεια κατέληξε στο νερό. Ενώ προηγήθηκε και έκρηξη, πιθανότατα στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να κομματιαστεί.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία με την πτώση του Τσέσνα στη Σάμο.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

About Μαρία Νικολοπούλου