Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως να έχεις τέλειο στυλ σε κάθε ηλικία!

Πως να έχεις τέλειο στυλ σε κάθε ηλικία!

Όλοι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε και αυτό είναι μέρος της ζωής με τα θετικά και τα αρνητικά του. Κάτι όμως που δεν ξεπερνιέται είναι το αντρικό στυλ και μάλιστα υπάρχει τέλειο στυλ σε κάθε ηλικία! Το προσωπικό μας στυλ έχει να κάνει με τα ρούχα που επιλέγουμε, το κούρεμα, αλλά κυρίως με την ψυχολογία μας!

Μεγαλώνοντας πολλοί άνθρωποι νιώθουν άσχημα ξεχνώντας πως το στυλ βελτιώνεται με τα χρόνια. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως ναι μεν στα 20 και τα 30 υπάρχει η φυσική φρεσκάδα αλλά στα 40 και στα 50 χρόνια υπάρχει αυτοπεποίθηση, γοητεία και γνώση κάτι που κάνει έναν άντρα πολύ ελκυστικό ακόμα και σε νεότερες γυναίκες. Οι τρόποι για να έχεις τέλειο στυλ πηγάζουν κυρίως από μέσα αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αναδείξεις περισσότερο την γοητεία σου!

Τρόποι για τέλειο style σε οποιαδήποτε ηλικία

Φλέρταρε με αυτοπεποίθηση

Τζέϊσον Στέϊθαμ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από έναν άντρα με αυτοπεποίθηση που δεν φοβάται να φλερτάρει! Ένα από τα θετικά που έρχεται με την πάροδο του χρόνου είναι ότι πλέον δεν έχεις αμφιβολίες για να πλησιάσεις την γυναίκα που σου αρέσει. Μάλιστα ακόμα και οι ειδικοί συμφωνούν πως το φλερτ μας ανανεώνει και φορτίζει τις μπαταρίες μας!

 

Αύξησε την κοινωνική σου ζωή

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Το γεγονός πως οι υποχρεώσεις είναι πολλές για τον σύγχρονο άντρα δεν πρέπει να σε κλείνει στο σπίτι. Αντίθετα η κοινωνική ζωή σου μπορεί να παραμένει ενδιαφέρουσα και να σε κάνει πιο χαρούμενο! Μάλιστα η κοινωνική ζωή φέρνει περισσότερες γνωριμίες για σχέσεις και φιλίες αλλά και είναι ένα κίνητρο για να διατηρούμε ένα τέλειο στυλ σε κάθε ηλικία!

 

Κάνε περισσότερα ταξίδια

Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν πολύ έχουν εμπειρίες που άλλοι άνθρωποι δεν έχουν ζήσει και έχουν δει πράγματα που άλλοι δεν έχουν δει. Αυτό από μόνο του είναι ενδιαφέρον για τον περίγυρο σου αλλά είναι πολύ καλό κυρίως για σένα! Ένα ταξίδι σε μία πόλη ή χώρα που δεν έχεις επισκεφτεί ξανά είναι μία νέα εμπειρία γνώσης.

 

Κάνε γυμναστική

γυμνασμένος άντρας

Ένα γυμνασμένο σώμα είναι ένα πλεονέκτημα για το στυλ σου σε κάθε ηλικία. Επιπλέον η γυμναστική είναι υγεία! Προτεραιότητα σου πρέπει να είναι η καλή διατροφή και η άσκηση αλλά και ο σωστός ύπνος στην καθημερινότητα σου. Έτσι όχι μόνο θα δείχνεις ακόμα πιο ελκυστικός αλλά και θα αισθάνεσαι πολύ καλά!

 περισσότερα για τον Άνδρα

  

Ανάδειξε τα γκρίζα σου μαλλιά

Τζορτζ Κλούνεϊ

Υπάρχουν πολλά κουρέματα που σε συνδυασμό με τα γκρίζα μαλλιά θα σε κάνουν πιο γοητευτικό από ποτέ! Διάσημοι όπως ο George Clooney απογείωσαν την καριέρα τους όταν τα μαλλιά τους έγιναν γκρίζα! Όμως τα περιποιημένα μαλλιά είναι must σε οποιαδήποτε ηλικία! Φρόντισε τα μαλλιά σου με τα σωστά προϊόντα και κάνε styling για τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις.

About Μαρία Νικολοπούλου