Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως να αποκτήσεις αλλά και να διατηρήσεις το τέλειο μούσι

webkorinthos.μουσι

Δες λοιπόν τους κανόνες για να αποκτήσεις το σωστό μούσι.

Μάκρος 6-8 εβδομάδων.

Αυτό ποικίλει ανάλογα το πόσο γρήγορα μακραίνουν τα γένια σου. Μέχρι να το φτάσεις εκεί βέβαια θα φαίνεται απεριποίητο ειδικά αν έχεις αραιά γένια αλλά είναι μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα. Μέσα σε 6-8 εβδομάδες θα έχεις αποκτήσει το κατάλληλο μάκρος τρίχας ώστε να μπορείς να το διαμορφώσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για μουσι

Διάλεξε τι στυλ μούσι θέλεις και κράτα το.

Δεν χρειάζεται να πειραματίζεσαι. Είναι επικίνδυνο να χρειαστεί να ξυριστείς και να γυρίσεις στο πρώτο βήμα ξανά ωστε να μπορείς να το διαμορφώσεις από την αρχή.

Αποτέλεσμα εικόνας για μουσι

 

Κράτησε το μούσι σου καθαρό.

Δεν έχει σημασία το στυλ που θα επιλέξεις. Μην αφήνει αδέσποτες τρίχες από δω κι από κει και μην αφήνεις για κανέναν λόγο τρίχες κοντα στα ζυγωματικά σου γιατί «κλείνει» τα μάτια σου. Πρέπει να αναδεικνύεις το βλέμμα σου αφού οι γυναίκες εστιάζουν αρκετά στα μάτια. Επίσης μην ξεχνάς τον λαιμό. ο λαιμός πρέπει να είναι καθαρός από τρίχες.

Σχετική εικόνα

 

Χρησιμοποίησε το ξυράφι

Μη χρησιμοποιείς μόνο την μηχανή. Το καθάρισμα πρέπει να γίνεται με ξυράφι για να μένει το δέρμα λείο κι εσύ να δείχνεις περιποιημένος κάτι που εκτιμούν οι γυναίκες πολύ.

 

Δες τώρα πως να διατηρήσεις το τέλειο μούσι:

Μπορεί το μακρύ μούσι να είναι τα τελευταία χρόνια η απόλυτη μόδα για τους άντρες, αλλά αυτό ήταν ανέκαθεν το σύμβολο της αρρενωπότητας και του ανδρισμού τους και γι’ αυτό οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που έχουν περιποιημένη γενειάδα.

Βέβαια, δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί ώστε να μακραίνουν τα γένια τους ομοιόμορφα και με τον ίδιο ρυθμό και έτσι πέφτουν σε λάθη έχοντας ένα μη κολακευτικό αποτέλεσμα.

6 Tips για να μεγαλώσεις το μούσι σου!

Υπάρχουν όμως κάποια tips που αν τα ακολουθήσεις θα δεις τα γένια σου να μεγαλώνουν και μάλιστα αποκτώντας το στυλ που θέλεις τόσο πολύ! Ποια είναι όμως αυτά τα χρήσιμα tips;

Περίμενε να μεγαλώσουν!

Καθώς θα αρχίσουν να μεγαλώνουν τα γένια σου, μπορεί να δεις ότι σε κάποια σημεία υπάρχουν κενά και δεν μεγαλώνει η τρίχα τόσο γρήγορα όπως σε άλλα σημεία, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σε πτοήσει.

Θα πρέπει να προσπαθήσεις να τα αφήσεις για 1 με 2 μήνες και θα δεις ότι σιγά σιγά και οι πιο αργοί θύλακες θα ενεργοποιηθούν και θα αρχίσεις να βγάζεις τρίχες. Άσε που οι άλλες τρίχες γύρω επειδή θα έχουν μεγαλώσει πιο πολύ μπορεί να καλύψουν το κενό.

Βέβαια, το κλασικό είναι ότι στην αρχή θα έχεις φαγούρα και κάπως έτσι σταματάνε όλοι την προσπάθεια και τα ξυρίζουν τελείως, σκέψου όμως ότι η φαγούρα θα φύγει σε λίγες βδομάδες και αξίζει τον κόπο.

Τριμάρισε το μούσι σου

Το ότι θα πρέπει να περιμένεις να μακρύνουν οι τρίχες σου δεν σημαίνει και ότι θα πρέπει να το αφήσεις στο έλεος του θεού και να μην είναι ομαλό.Σχετική εικόνα

Γι’ αυτό χρησιμοποίησε ένα καλό ψαλιδάκι για να τις κόβεις στο ίδιο επίπεδο, μόλις όμως φτάσουν το ένα εκατοστό. Έτσι θα φαίνεται πιο περιποιημένη η γενειάδα σου και δεν θα χτυπάει άσχημα το σημείο που αναπτύσσονται πιο αργά οι τρίχες.

Καλές επιτυχίες στο άλλο φύλο!

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ – Barber Shop

 

About Μαρία Νικολοπούλου