Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως να κρύψεις τις ιστορίες του Instagram από μερικά άτομα!

Πως να κρύψεις τις ιστορίες του Instagram από μερικά άτομα!

Το Instragram, το Facebook και το Twitter είναι οι πιο γνωστές ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ή αλλιώς social media. Εκεί μπορείς να επικοινωνήσεις με τους φίλους αλλά και να μοιραστείς διάφορα πράγματα από τη ζωή σου. Φυσικά μπορείς να κρύψεις αυτά που ανεβάζεις από τα άτομα που δεν έχεις φίλους κάνοντας το προφίλ σου ιδιωτικό.

Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που κάποιες δραστηριότητές σου δε θέλεις να τις γνωρίζουν όλοι. Αν σου έχει τύχει να θέλεις να ανεβάσεις μια ιστορία στο Instagram αλλά διστάζεις γιατί μπορεί να τη δει κάποιος ή κάποια που δε θέλεις, τότε υπάρχει τρόπος. Το Instagram σου δίνει την επιλογή να κρύψεις τις ιστορίες σου από άτομα που θα επιλέξεις ο ίδιος.

2 Τρόποι για να μην βλέπουν όλοι τις ιστορίες του Instagram που ανεβάζεις!

 

1. Πως να κάνεις απόκρυψη των stories από το μενού της ιστορίας

ρυθμίσεις Instagram stories

Πρώτα ανεβάζεις την ιστορία που θέλεις. Αφού ανέβει θα πρέπει να την ανοίξει και να πατήσεις στις τρεις τελείες κάτω δεξιά. Μία καινούρια καρτέλα με επιλογές θα ανοίξει. Τέρμα κάτω θα δεις μια επιλογή που λέει «Ρυθμίσεις Ιστορίας«. Επίλεξέ το και θα σε βάλει σε ένα καινούριο μενού.

 

instagram tips

Εκεί θα βρεις την επιλογή που λέει «Απόκρυψη ιστορίας για:«. Μόλις πατήσεις εκεί θα σου ανοίξει μια λίστα με τα ονόματα φίλων. Όποιον επιλέξεις από τους φίλους σου δε θα μπορεί να δει την ιστορία που έχεις ανεβάσει. Μόλις τελειώσεις με τις επιλογές πατάς τέρμα πάνω δεξιά για να επιβεβαιώσεις τις επιλογές σου.

 

2. Πως να κρύψεις τα Instagram stories σου από συγκεκριμένα προφίλ

συμβουλές instagram ιστορίες

Αν θέλεις να αποκρύψεις όλες σου τις ιστορίες από κάποιο συγκεκριμένο προφίλ υπάρχει δυνατότητα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο προφίλ του και πάνω δεξιά θα δεις τριες τελείες. Μόλις τις πατήσεις θα ανοίξει ένα καινούριο μενού. Εκεί πατάς την επιλογή «Απόκρυψη ιστορίας» και έτσι ο άλλος δε θα μπορεί να δει τις ιστορίες σου. Αν κάποια στιγμή το μετανιώσεις με την ίδια διαδικασία θα βρεις την επιλογή «Επανεμφάνιση ιστορίας«.

 

Να μπορούν μόνο οι φίλοι σου να βλέπουν τις ιστορίες σου

instagram stories απόκρυψη φίλους

Πήγαινε στο προφίλ σου και τέρμα πάνω δεξιά θα δεις τρεις γραμμές. Πάτα πάνω στις γραμμές και θα ανοίξει ένα μενού. Έπειτα, επίλεξε το «Στενοί φίλοι» και θα ανοίξει ένα καινούριο παράθυρο. Εκεί θα δεις δύο καρτέλες «Η ΛΙΣΤΑ ΣΑΣ» και «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ«. Αυτοί που θα κάνεις προσθήκη από τις προτάσεις θα πάνε στη λίστα σου. Όταν ανεβάζεις ένα story στο Instagram και θέλεις να το δουν μόνο αυτά τα άτομα τότε πάτα την επιλογή «Στενοί φίλοι» πριν το ανεβάσεις.

ROBERTO LUCCIANO MILANO

NO EXCESS – ΜΙΝΑ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ

1-593

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου