Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πως να φορέσεις ένα πλεκτό μπλουζοφόρεμα με στιλ!

Πως να φορέσεις ένα πλεκτό μπλουζοφόρεμα με στιλ!

Αν υπάρχει ένα ρούχο, που σχεδόν όλες έχουμε στην ντουλάπα μας, το οποίο επανήλθε στις τάσεις της μόδας και κατά την άποψη μου δεν θα είναι ποτέ out of fashion, τότε αυτό είναι σίγουρα το πλεκτό μπλουζοφόρεμα. Μαζί με τις δερμάτινες φούστες, το διχτυωτό καλσόν και τις snakeskin μπότες – μποτάκια ανήκει στα μεγαλύτερα trends του φετινού χειμώνα και ο λόγος είναι πολύ απλός!

Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και στις βραδινές σου εξόδους με τον κατάλληλο συνδυασμό παπουτσιών και αξεσουάρ. Είναι ένα αρκετά ευέλικτο γυναικείο ρούχο και μπορείς να το φορέσεις μέχρι και την άνοιξη ανάλογα με το πόσο χοντρή είναι η πλέξη του. Ποιοι είναι όμως οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις για να έχεις ένα εντυπωσιακό στιλ όλες τις ώρες της ημέρας;

Μπλουζοφόρεμα με πουκάμισο ή δαντέλα από κάτω

γυναικείο casual ντύσιμο πλεκτό φόρεμα συμβουλές μόδας άνοιξη 2020 τάσεις μόδας χειμώνας 2020

Αν πιστεύεις ότι το φόρεμα σου είναι κοντό ή πολύ απλό για τις βραδινές σου βόλτες μπορείς να φορέσεις από μέσα είτε ένα σχετικά μακρύ πουκάμισο είτε δαντέλα. Έτσι, θα δώσεις στο outfit σου αυτό το κάτι διαφορετικό που θα κάνει τους πάντες να πουν ότι Your style rocks.

Κοντό πλεκτό φόρεμα με over the knee μπότες

boho ντύσιμο με πουλόβερ λευκό χειμερινό φόρεμα outfits ψηλές μπότες ντύσιμο στιλ ediva.gr

μπότες πάνω από το γόνατο στιλ

Οι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο είναι ιδανικές για τα κοντά πλεκτά φορέματα, μιας και κρατούν τα πόδια σου ζεστά τον χειμώνα αναδεικνύοντας τα με τον καλύτερο τρόπο. Για ένα ακόμη πιο κομψό look συνδύασε τα με μακριά παλτό. Τα must χρώματα που μπορείς να επιλέξεις για τον χειμώνα είναι το λευκό, το εκρού, το μοβ και το χακί.

Whiteroom Korinthos – Fashion Concept Store

Πλεκτό μπλουζοφόρεμα με σακάκι

γυναικείο ντύσιμο σακάκι sneakers γυναικείο outfit με blazer outfits με ροζ ψηλές μπότες

Το σακάκι δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάνει το ντύσιμο σου βραδινό. Αν ολοκληρώσεις το outfit σου με τα λευκά sneakers σου και δεν χρησιμοποιήσεις πολλά κοσμήματα μπορείς να δημιουργήσεις ένα υπέροχο casual ντύσιμο. Από την άλλη πλευρά όμως, φορώντας το με τις ψηλές μπότες σου μπορείς να μεταμορφώσεις το σακάκι σου σε ένα σικάτο και seχy mini φόρεμα.

ΕΛΕΝΗ ΜΠΙΣΔΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΦΝΗ LACOSTE

 

Χειμερινό casual φόρεμα με γούνινο ή δερμάτινο μπουφάν

γυναικείο δερμάτινο μπουφάν outfits μόδα πλεκτό μπλουζοφόρεμα

Τα δερμάτινα μπουφάν έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αλλά πλέον εξίσου in fashion είναι και τα γούνινα μπουφάν και παλτό. Το δερμάτινο είναι για όσες προτιμούν το πιο ροκ ντύσιμο, ενώ το γούνινο για ένα πιο φινετσάτο γυναικείο ντύσιμο. Ανάλογα με το στιλ σου μπορείς να επιλέξεις και το αντίστοιχο μπουφάν.

 

Κοντομάνικο φόρεμα με μακρυμάνικη μπλούζα από μέσα, κολάν και μπότες ιππασίας

ανοιξιάτικο γυναικείο ντύσιμο ediva.gr μπότες ιππασίας outfits 2020

Αν πάλι έχεις ένα κοντομάνικο πλεκτό μπλουζοφόρεμα μπορείς να το φορέσεις άνετα και το χειμώνα. Βάλε από κάτω μια μονόχρωμη ή ριγέ μακρυμάνικη μπλούζα και το αγαπημένο σου κολάν. Κατά προτίμηση ένα κολάν χωρίς prints για να έχεις ένα πιο όμορφο σύνολο χωρίς πολλή “φασαρία”. Όσον αφορά τα παπούτσια, οι μπότες ιππασίας ταιριάζουν απίστευτα στο συγκεκριμένο στιλ.

About Μαρία Νικολοπούλου