Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Γκέλυ Μαυροπούλου

Ακόμα μια ηθοποιός του θρυλικού ελληνικού κινηματογράφου που διατηρείται πολύ καλά σήμερα.Η Γκέλυ Μαυροπούλου μια από τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου.

Tα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

 

Πώς είναι σήμερα η πανέμορφη Αλεξάνδρα Λαδικού που πρωταγωνίστησε στο Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη

Η 86χρονη σήμερα Αλεξάνδρα Λαδικού υπήρξε μία από τις διασημότερες και ωραιότερες γυναίκες του ελληνικού σινεμά, έχοντας μία μεγάλη καριέρα στη μεγάλη οθόνη αλλά και στο θέατρο.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια γεννήθηκε στην Καβάλα το 1933 και 20 χρόνια αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της Β’Μις Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία. Την ίδια χρονιά στέφθηκε αναπληρωματική Μις Κόσμος στο Λονδίνο.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτησε με τους συντελεστές της παράστασης αποδεικνύοντας πως η γοητευτική σταρ παραμένει μία όμορφη, κομψή και πολύ αρχοντική γυναίκα.

Δες τις φωτογραφίες.

Νόνικα Γαληνέα

Ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Παιδιά: Αριέτα Μουτούση (ηθοποιός) Αμαλία Μουτούση (ηθοποιός) Αλέξια Μουτούση. Γονείς: Πέτρος Γαληνέας, Dorette Καραϊωσηφόγλου. Εκπαίδευση: Τελειόφοιτος Αγγλικής Σχολής. Σπουδές στη Φλωρεντία, στο Παρίσι και την Ελβετία. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Λονδίνου και του Θεάτρου Τέχνης, στην Αθήνα.
Καριέρα: Η σταδιοδρομία της ξεκινάει με το Θέατρο Τέχνης. Συνεργάζεται με τον Κάρολο Κουν, την Κατίνα Παξινού, τον Δημήτρη Χορν, την Άννα Συνοδινού, τον Αλέξη Μινωτή, τον Δημήτρη Μυράτ κ.α. Από το 1969, έζησε και συνεργάστηκε με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Μαζί, δημιούργησαν δύο θεατρικές σκηνές, το Θέατρο Ιλίσια και το Στούντιο Ιλίσια. Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με το Εθνικό θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Αμφιθέατρο.

Επίσης, έκανε πολλές συνεργασίες με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και παραστάσεις στη Μεγάλη και στη Μικρή Επίδαυρο, καθώς και στο Covent Garden, στο Λονδίνο.

Σπάνια εμφάνιση για τη Νόνικα Γαληνέα -Κομψή στην Επίδαυρο με την κόρη της, Αριέττα (2019)

Η Νόνικα Γαληνέα με τη κούκλα εγγονή της

Βέρα κρουσκα

Καιρό έχουμε  να δούμε την Βέρα Κρούσκα που έχει επιλέξει να απέχει από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα.

Η Βέρα Κρούσκα (γεννηθείσα το 1947) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια στο μπαλέτο του Φώτη Μεταξόπουλου, ενώ άρχισε να εμφανίζεται στον κινηματογράφο σε υποστηρικτικούς μικρούς ρόλους στις αρχές της δεκαετίας του 1960

Η ακριβοθώρητη -όμορφη ομολογουμένως- κυρία του ελληνικού θεάτρου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Αγιο Λουκά στα Πατήσια, μέσα σε μια 5μελή οικογένεια, κατέχοντας τον τίτλο της μοναχοκόρης.

Η ηθοποιός είναι σήμερα 63 ετών και δεν κάνει συχνές δημόσιες εμφανίσεις.

Με τον πρώην συζυγό της Κώστα Αρζόγλου , την εποχή του γάμου τους και σήμερα

Βέρα Κρούσκα

Νόρα Βαλσάμη:

Η καλλονή των ’60s που άφησε το χρόνο να περάσει από πάνω της φυσιολογικά χωρίς επεμβάσεις

Νόρα Βαρσάμη – Πως είναι σήμερα: Η ηθοποιός υπήρξε ένα από τα πιο γοητευτικά πρόσωπα στην ιστορία του Ελληνικού Κινηματογράφου. Ξανθά μαλλιά, γαλάζια μάτια, μια απόλυτα εκθαμβωτική παρουσία, η οποία κέντριζε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Ο τόπος γέννησης της Νόρας Βαρσάμη ήταν το Κάιρο της Αιγύπτου. Η ημερομηνία γέννησής της ήταν η 24η Αυγούστου του 1948. Σύζυγός της είναι ο σκηνοθέτης, Ερρίκος Ανδρέου.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν κατά των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων. Έτσι, δεν πραγματοποίησε καμία αντίστοιχη επέμβαση. Η ίδια είχε πάρει την απόφαση να αφήσει το χρόνο να περάσει κανονικά από πάνω της. Δεν επιθυμούσε να πραγματοποιήσει κάποια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή της.

Στον γάμο της με τον σκηνοθέτη Ερίκο Ανδρέου … χθες και σήμερα

Πως είναι σήμερα, η Νόρα Βαλσάμη

 

About Μαρία Νικολοπούλου