Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ & ΥΓΙΗ ΝΥΧΙΑ! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΝΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

1

Τα περιποιημένα και υγιή άκρα είναι πολύ σημαντικά για την εμφάνιση της γυναίκας. Το μανικιούρ- πεντικιούρ σίγουρα είναι μια μέθοδος καλλωπισμού για να προσφέρουν στα άκρα σας την ανανέωση που χρειάζονται, αλλά οφείλετε κι εσείς οι ίδιες να φροντίζετε τα νύχια σας ώστε η κατάσταση να μη γίνει μη- αναστρέψιμη. Πρέπει όμως κι εσείς να προετοιμάσετε τα άκρα σας για να υποδεχτούν τις υπηρεσίες της μανικιουρίστριας. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μια γυναίκα πρέπει να είναι πάντα κομψή και περιποιημένη…

2

Δείτε μερικά tips που μας έδωσαν τα μεγαλύτερα Σαλόνια Αισθητικής Νυχιών της Κορινθίας:

1. Φροντίστε να είναι τα νύχια σας πάντα ενυδατωμένα, έτσι ώστε να διατηρούν την ζωντάνια και την λάμψη τους. Κάθε βράδυ, πάρτε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης ή παχύρρευστης ενυδατικής κρέμας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις τόσο στα νύχια σας, όσο και στην περιοχή γύρω από αυτά. Βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, με αυτό τον τρόπο θα αποτρέψετε το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα των νυχιών σας.

2. Μην ξεχνάτε να τα στεγνώνετε καλά μετά από το πλύσιμο των πιάτων,  και γενικότερα την επαφή των άκρων σας με το νερό, τόσο τα δάχτυλα των χεριών σας, όσο και των ποδιών σας. Η υγρασία είναι υπεύθυνη για τις μυκητιάσεις.

3. Καθαρίστε την επιφάνεια του νυχιού σας από τα πετσάκια, σπρώχνοντας το προς τα μέσα καθημερινά. Χρησιμοποιείστε μια ξύλινη μυτερή σπάτουλα που  θα βρείτε στα καταστήματα με είδη ομορφιάς. Με αυτόν τον τρόπο τα νύχια σας  θα φαίνονται μεγαλύτερα.

4. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε απολέπιση στα χέρια σας, έτσι ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να τα κάνετε απαλά και βελούδινα. Γι’ αυτό κάνετε πήλινγκ 2 – 3 φορές την εβδομάδα και στη συνέχεια βάζετε ενυδατική κρέμα.

5. Αν έχουν λεκιάσει τα νύχια σας ή έχουν κιτρινίσει βυθίστε τις άκρες τους σε ένα κομμένο λεμόνι για 15 δευτερόλεπτα και μετά πλύνετε τα χέρια σας για να μην αφυδατωθούν. Το κιτρικό οξύ που περιέχεται στο χυμό λεμονιού δρα σαν λευκαντικό.

6. Ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσει περισσότερο το μανικιούρ σας είναι να περάσετε στα νύχια σας λίγο ξύδι (πάνω σε βαμβάκι για ντεμακιγιάζ) ή να χρησιμοποιήσετε μια βάση βερνίκι για προστασία και περισσότερη διάρκεια.

7.  Καλό είναι να κόβετε συχνά το μήκος των νυχιών σας επειδή έτσι αναζωγονούνται και μεγαλώνουν γρηγορότερα. Να τα λιμάρετε με χάρτινη και όχι μεταλλική λίμα. Ειδικά τα μεγάλα νύχια, δεν πρέπει να κόβονται, αλλά μόνο να λιμάρονται.

8. Για το πεντικιούρ. Ξεκινήστε την περιποίηση με μια ράσπα – ελαφρόπετρα και τρίψτε τις φτέρνες σας. Φτιάξτε ένα χειροποίητο peeling (γαλάκτωμα + ζάχαρη ή αλάτι) κι αρχίστε τις μαλάξεις στις φτέρνες με αυτό υπέροχο απολεπιστικό. Αφού ξεπλύνετε μπορείτε να κάνετε μόνη σας το πεντικιούρ ή να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία για καλύτερο αποτέλεσμα. Απλώς, να θυμάστε ότι: τον χειμώνα που φοράτε κλειστά παπούτσια, καλό θα ήταν να μην βάφετε συνεχώς τα νύχια των ποδιών σας και να τα αφήνετε να αναπνέουν.

Μην ξεχνάτε:

  • Να αφήνετε τουλάχιστον μία μέρα άβαφα τα νύχια σας για να αναπνεύσουν.12400509_924968274253516_7489800064156186412_n

 

Μόδα 2016-2017 

Μεταλλικά βερνίκια, πειραγμένο γαλλικό, νύχια-πένες και γεωμετρικά σχέδια. H τάση της μόδας δεν δίνει τόσο έμφαση στο χρώμα αλλά στο σχέδιο. Οπότε θα ξαναδούμε νύχια με έντονη μύτη που θυμίζει παλιότερες δεκαετίες και μινιμαλιστικά σχέδια πάνω σε αυτά με την πινελιά του διαφορετικού.

  • Tα χέρια σου και ειδικότερα τα νύχια είναι από τα σημεία του σώματος που πάντα θα κοιτάξουν όλοι. Γι’ αυτό φρόντισε να τα έχεις πάντα περιποιημένα…

ΑΚΡΑ (Λιάκη Βλασία) – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΑΚΡΩΝ

CELEBRITY Nails Salon – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΝΥΧΙΩΝ

NAIL ACADEMY by NYXI-NYXI – ΣΧΟΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΝΥΧΙΩΝ

GEORGARIS Beauty Store