Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ; Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΦΕΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ο.Ε. ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ:

Η κουζίνα είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος του σπιτιού,  είναι ο χώρος που συγκεντρώνει όλη την οικογένεια και που περνά η γυναίκα σημαντικό μέρος της ημέρας της,  για αυτό και οφείλει να είναι λειτουργικός.  Αυτό είναι το σημαντικότερο σημείο που πρέπει να προσέξουμε…

7

Έπειτα, τα βασικά σημεία επιλογής επίπλων κουζίνας είναι:

  • Η επιλογή μας  θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τις διαφορετικές απαιτήσεις των μελών της οικογένειας.
  • Ένα ακόμη σημαντικό σημείο είναι να έχουμε σκεφτεί πόσα χρήματα είμαστε διατεθειμένοι να ξοδέψουμε για την αγορά επίπλων κουζίνας. Γνωρίζοντας ποιο είναι το χρηματικό όριο που έχουμε στη διάθεσή μας μπορούμε πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ευκολία να επιλέξουμε εκείνα τα επιπλα κουζινας που καλύπτουν τις ανάγκες μας.
  • Έπειτα πρέπει να αποφασίσουμε για το τι στιλ θα επιλέξουμε για τα επιπλα κουζινας μας. Θέλουμε να έχουν μοντέρνο ή κλασσικό ύφος;
  • Εάν έχουμε ήδη έναν χώρο ενιαίο με το καθιστικό, πρέπει να επιλέξουμε έπιπλα κουζίνας που θα εναρμονίζονται μεταξύ τους.  Έπειτα πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα υπάρχει πάσο στην κουζίνα και για τους αποθηκευτικούς χώρους.
  • Εάν έχουμε ξεχωριστό χώρο για την κουζίνα τότε μπορούμε να έχουμε περισσότερες επιλογές, όσον αφορά το στιλ και τις χρωματικές αποχρώσεις.

Αφού λοιπόν έχουμε διαλέξει τα έπιπλα κουζίνας που ταιριάζουν στο χώρο μας, είναι πολύ σημαντικό να προσέξουμε τις λεπτομέρειες κατά την τοποθέτησή τους.

5

Οι λεπτομέρειες αυτές είναι:

  • Να εξασφαλισουμε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να κυκλοφορούμε ελεύθερα.
  • Να ενσωματώσουμε τους κατάλληλους μηχανισμούς στα ντουλάπια και τα συρτάρια μας ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν αθόρυβα.
  • Στην προσπάθειά μας να ανοίξουμε ένα ντουλάπι να μην «βρίσκουμε» σε κάποιο άλλο.
  • Οι ηλεκτρικές συσκευές να είναι εντοιχισμένες ώστε να εξασφαλίσουμε χώρο αλλά και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Πόσα ντουλάπια για αποθηκευτικό χώρο θα χρειαστούμε και πόσα θα είναι ελεύθερα ράφια.

Όλα τα παραπάνω παίζουν καθοριστικό ρόλο για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης και λειτουργικής κουζίνας.

Η επιλογή επίπλων κουζίνας απαιτεί μελέτη και σχεδιασμό για να δημιουργήσουμε το χώρο εκείνο που θα μπορούμε να μαγειρεύουμε για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους με άνεση και ασφάλεια.

Απευθυνόμενοι στην εταιρεία ΚΕΦΕΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ο.Ε  που δραστηριοποιείται στον χώρο των ξύλινων κατασκευών (πόρτες, ντουλάπες, κουζίνες) από το 1960 και διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία, το  εξειδικευμένο προσωπικό της  θα σχεδιάσει για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, την κουζίνα που ονειρευτήκατε  και θα σας δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε σχετικά με τη διαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου. πάντα με σεβασμό στις επιθυμίες, στις ανάγκες αλλά και στις οικονομικές σας δυνατότητες.

2 (1)

Εκτός από την εξ’ολοκλήρου κατασκευή της κουζίνας σας, η εταιρεία ΚΕΦΕΡΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ο.Ε. συνεργάζεται με τις ιταλικές εταιρείες κατασκευής κουζινών SCAVOLINI και επίπλων BONTEMPI. Εταιρείες γνωστές για τον μοντέρνο σχεδιασμό, τη φινέτσα, το απαράμιλλο στυλ, την αντοχή και την διαχρονικότητα τους των οποίων είναι αντιπρόσωπος.

Επίσης, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από πόρτες εσωτερικού χώρου και ασφαλείας, ξύλινα εξωτερικά κουφώματα γερμανικού τύπου, ντουλάπες (ανοιγόμενες – συρόμενες), αλλά και κουζίνες δικής τους κατασκευής, πάντα με σεβασμό στην αρχή της ποιότητας και με ανταγωνιστικές τιμές.
Ταυτόχρονα, αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ειδική ξύλινη κατασκευή όπως σκάλες εσωτερικού χώρου, πέργκολες κ.τ.λ. αλλά και οποιαδήποτε κατασκευή όπως μικροέπιπλα, βιβλιοθήκες κ.τ.λ.

Ακόμη, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων εταιρειών από ηλεκτρικές συσκευές, πόμολα, νεροχύτες, μπαταρίες και λοιπά αξεσουάρ κουζίνας και ντουλάπας.

Εσείς, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί τους και να είστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει την κουζίνα που επιθυμείτε, πάντα με σεβασμό στις επιθυμίες, στις ανάγκες αλλά και στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Επικοινωνία:

Κεφερλής Αναστάσιος Ο.Ε.

 

 

 

 

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου