Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΩΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Το μόνο σίγουρο είναι πως στις μέρες μας τα χρήματα δεν περισσεύουν από κανέναν, ενώ οι υποχρεώσεις του mandalay-bay-retail-resort-shops-shopping-bagsμικρομεσαίου νοικοκυριού συνεχώς αυξάνονται.
Όμως για τους καταναλωτές υπάρχει λύση και στην Κορινθία μας  δεν είναι άλλη από την περίοδο των εκπτώσεων που έρχεται να δώσει ποικίλες επιλογές στους πολίτες για να ψωνίσουν ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη που έχουν σημαντική ανάγκη.

Και φυσικά μιλάμε για την χειμερινή εκπτωτική περίοδο που έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου και θα λήξει την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017και οι καταστηματάρχες βάζουν τα δυνατά τους.
Αυτή η περίοδος συνηθίζεται μάλιστα να ξεχωρίζει για τις καλές τιμές της που προσεκλύκουν ακόμα περισσότερους ενδιαφερόμενους, με τους καταστηματάρχες να προσπαθούν να έχουν οικονομικό κέρδος για την επιχείρηση τους «ρίχνοντας» τις τιμές τους, αφού το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μπορεί να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα οικονομικά προβλήματα που έχουν και να ευημερήσει η επιχειρηση τους.
Σε γενικές γραμμές οι μέρες των εκπτώσεων είνα μια καλή ευκαιρία για ψώνια για τον κόσμο, ο οποίος μαζεύει χρήματα για να αγοράσει κάτι που έχει ανάγκη αλλά και να στηρίξει τα μαγαζιά του τόπου μας.

QuestionsToAskEmployees Πως όμως να ψωνίσουμε έξυπνα χωρίς να φύγουμε από τον προϋπολογισμο μας;

Αγοράζουμε μόνο ότι μας λείπει!

Κάντε έναν έλεγχο στην ντουλάπα σας ή στις βαλίτσες με παλιά ρούχα που έχετε στην αποθήκη ή κάτω από το κρεβάτι, βρείτε τις ελλείψεις σας, σημειώστε τις σε ένα χαρτάκι και αφού κάνετε μια έρευνα αγοράς στα μαγαζιά, προχωρήστε με την αγορά. 1039948

Πριν ορμήξουμε στα μαγαζιά αγοράζοντας εκείνο το ζευγάρι σκουλαρίκια που βρήκαμε σε προσφορά ή εκείνο το μπλουζάκι που ήταν το τελευταίο νούμερο, πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας μια πολύ σοβαρή ερώτηση: Τί χρειάζομαι;” Πόσες φορές δεν βγήκατε για ψώνια με σκοπό να πάρετε καινούργια παπούτσια  και δεν βρεθήκατε με τρεις, τέσσερις τσάντες γεμάτες με ένα σωρό πράγματα αλλά τελικά χωρίς παπούτσια;

Οι… χρυσοί κανόνες:

Επενδύουμε στην ποιότητα!10kai1-must-xeimerini-gunaikeia-ntoulapa

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι, στην πραγματικότητα, η ευκαιρία μας να αγοράσουμε κάτι που δεν θα μπορούσαμε χωρίς την μείωση των τιμών.

Είτε μιλάμε για επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ είτε για βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που θέλουμε να κρατήσουμε για αρκετές σεζόν, όπως αυτό το ζευγάρι ιταλικές δερμάτινες μπότες, προτεραιότητα μας είναι η ποιότητα, η οποία ως γνωστόν κοστίζει. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη περίοδος να βρούμε την ποιότητα που αναζητούμε στην τιμή που μπορούμε να αντέξουμε!

 

Προτιμούμε τα βασικά κομμάτια!winter0911_

Τα βασικά κομμάτια είναι πολύ οικονομικά και αποτελούν τους μπαλαντέρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι καλό λοιπόν να έχουμε περισσότερα από ένα!

Στις εκπτώσεις θα βρούμε ρούχα της σεζόν που φεύγει. Κομμάτια δηλαδή, παλαιότερων τάσεων που δύσκολα θα ξαναφορεθούν και τον επόμενο χειμώνα! Αν ψάξετε όμως, θα ξετρυπώσετε βασικά κομμάτια όπως ένα καλό μαύρο παντελόνι, ένα μάλλινο μπλέιζερ, κλπ., η γραμμή και τα χρώματα των οποίων είναι διαχρονικά και ελάχιστα επηρεάζονται από τις τάσεις κάθε χρονιάς.

Γενικά τι πρέπει να ψωνίσετε: STREET STYLE NY 13 COATS (7)

  1. Εκείνο το φοβερό κομμάτι που είχες βάλει στο μάτι με την σούπερ έκπτωση!
  2. Ένα καλό παλτό σε απλή φόρμα και σωστή εφαρμογή επάνω σας.  Θα σας λύσει τα χέρια τις κρύες μέρες και θα «σκεπάσει» το πρόχειρο ντύσιμο για μια βόλτα ή τα ψώνια της ημέρας…
  3. Το επώνυμο φουλάρι για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου που αυτή την εποχή θα το βρεις σε μισή τιμή. Διάλεξε ένα χρώμα που να ταιριάζει με τα  περισσότερα ρούχα σου
  4. Μπότες και μποτάκια παντός καιρού σε ουδέτερο χρώμα, οπότε την επόμενη σεζόν που θα είναι πιο ακριβά δεν θα χρειαστείς να αγοράσεις.
  5. Ένα ζεστό μπουφάν/ημίπαλτο. Κάθε φορά που θα κάνει κρύο θα βολευτείς μια χαρά και θα το ευχαριστηθείς.
  6. Ένα ιδιαίτερο κόσμημα που θα το διαλέξεις έτσι ώστε να δώσει στυλ στο μονόχρωμο φόρεμα ή μπλουζάκι, εκείνα τα φοβερά σκουλαρίκια που είχες εντοπίσει από καιρό και θα  απογειώνουν τις βραδινές εμφανίσεις σου ή ένα ρολόϊ επώνυμο για να εμπλουτίσεις το κάσουαλ ντύσιμό σου.
  7. Η καλή τσάντα με το παπούτσι σύμφωνα με την γκαρνταρόμπα σου ώστε να σου φανούν χρήσιμα στις κοινωνικές εκδηλώσεις.
  8. Πολύτιμα αξεσουάρ που θα απογειώνουν το ντύσιμό σου… Φο βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια, καπέλα και γάντια για τις κρύες μέρες και είσαι έτοιμη!
  9. Φυσικά τα ωραιότατα εκείνα επώνυμα γυαλιά ηλίου που είχατε σταμπάρει στην βιτρίνα και πολλές ευκαιρίες για γυαλιά οράσεως θα βρείτε αυτή την εποχή που άλλες μέρες ήταν απλησίαστα…
  10. Και τελευταίο και καλύτερο… εσώρουχα πολυτελή ή όχι, με ιδιαίτερο στυλ για τις ξεχωριστές στιγμές μας είναι το κερασάκι στην τούρτα!

ofiice_wear_700

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Μπορείτε να ψωνίσετε πολλά φτηνά κομμάτια ευκαιρίας!

Για όλες εμάς, που είχαμε συνηθίσει να φεύγουμε με τσάντες από τα καταστήματα και που η κρίση μας περιόρισε στη μια σακούλα με τα απολύτως απαραίτητα, οι εκπτώσεις είναι η δική μας ευκαιρία! T-shirt από 4 ευρώ, φούστες με 5 ευρώ, φορεματάκια με 10 ευρώ κλπ., συσσωρεύονται στα ταμεία και γεμίζουν αρκετές σακούλες με ελάχιστο κόστος!

Προσοχή όμως…

Μην παρασυρόμαστε και αγοράζουμε σωρηδόν κομμάτια πολύ μοδάτα και φθηνά. Πιθανότατα δεν θα φοριούνται του χρόνου ή θα τα φορέσουμε το πολύ μια ή δυο φορές. Είναι προτιμότερο να επενδύσεις σε λίγα,  ακριβότερα ρούχα ή αξεσουάρ, που όμως θα είναι πραγματική επένδυση για το μέλλον.

  • Να αποφεύγεις τα εμπριμέ, ιδίως τα κραυγαλέα που είναι σήμα κατατεθέν της εκάστοτε σεζόν. Προτίμησε καλύτερα τα μονόχρωμα η κάτι με διακριτικό σχέδιο.
  • Μην σνομπάρεις κανένα κατάστημα. Μπορείς από  παντού να ξετρυπώσεις φοβερές ευκαιρίες, αρκεί να έχεις υπομονή και να ξέρεις τι θέλεις.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ… ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ!

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!

ΤΑΟΥΞΙΔΗ – ΕΝΔΥΜΑΤΑ / ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ANNE MARIE

BY ELENA – ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ

CHRISTINE – ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

IL LUSSO – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

Prestige – αξεσουάρ

SEVENTY THREE CLOTHING – Γυναικεία Ενδύματα & Αξεσουάρ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΙΣΔΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΦΝΗ

ΝΙΚΗ – ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΠΑΠΑ & ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ – Καρανικόλα Αικατερίνη

ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ – ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Β.

ΠΟΥΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ

Υδροχόος – Υδροχόος

MAMBO-ACCESSORIES

Prestige – αξεσουάρ

ΚΥΠΡΑΙΟΣ EYE FASHION

Ο Κόσμος της Χάντρας

ΤΑΟΥΞΙΔΗ

 

 

About Μαρία Νικολοπούλου