Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πώς να αποκτήσεις δωρεάν λογαριασμό Netflix!

Πώς να αποκτήσεις δωρεάν λογαριασμό Netflix!

Οι ταινίες και οι σειρές είναι η καλύτερη μας παρέα αυτή την περίοδο. Οπότε, αν έχεις λογαριασμό στο Netflix έχεις σωθεί. Το κόστος του ανά μήνα ξεκινάει από 7.99€, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να διαθέσουν αυτό το ποσό την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πως θα σου φαινόταν όμως αν σου έλεγα ότι μπορείς να το έχεις δωρεάν στο PC ή το κινητό σου για όλο το 2020;

Πριν πω το οτιδήποτε άλλο να σου πω ότι το δοκίμασα πρώτη εγώ και ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι πάρα πολύ απλά. Θα σου δείξω λοιπόν αναλυτικά την διαδικασία για να βλέπεις free σειρές και ταινίες χωρίς κολλήματα και με ελληνικούς υπότιτλους και με ευχαριστείς αργότερα!

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις free λογαριασμό στο Netflix για όλο το 2020

 

Αρχικά να πω ότι αν ενδιαφέρεσαι να το έχεις στο κινητό σου θα πρέπει να προσπεράσεις το πρώτο βήμα, το οποίο αφορά ξεκάθαρα τον υπολογιστή.

1. Κατέβασε έναν Android Emulator στον υπολογιστή σου

Από τους καλύτερους players είναι ο Nox, ο KoPlayer και ο BlueStacks. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον Nox player οπότε τα βήματα που θα σου δείξω θα είναι επάνω σε αυτόν. Για να τον κατεβάσεις στο PC ή το laptop σου θα πρέπει να μπεις εδώ και να κατέβεις προς τα κάτω στην σελίδα για να πατήσεις το κουμπί “Download Nox For Windows“.

Μόλις πατήσεις download θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση του player. Έπειτα, θα πρέπει να συνδέσεις το gmail σου επιλέγοντας το Settings.

nox player εγκατάσταση

Στην συνέχεια, πηγαίνεις στις προσωπικές ρυθμίσεις για να βάλεις το account σου.

Πηγή

About Μαρία Νικολοπούλου