Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Πώς να Μην σας Χαλάσουν τα Κουνούπια το Πάρτι στη Βεράντα!

Πώς να Μην σας Χαλάσουν τα Κουνούπια το Πάρτι στη Βεράντα!

 

  • Διασκεδάστε άφοβα αυτό το καλοκαίρι στη βεράντα σας.
  • Κάντε τα πιο επικά πάρτι χωρίς να ασχολείστε με τα κουνούπια.
  • Εμείς σας έχουμε τον τρόπο για να τα εξαφανίσετε.
  • Ετοιμάζεστε για πάρτι στη βεράντα με τους φίλους σας; Εμείς θα σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα tips για μια ξέγνοιαστη βραδιά (και χωρίς ενοχλητικούς επισκέπτες, βλ. κουνούπια) 

  • Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ αλλά υπάρχουν τροφές που αποτελούν φυσικά εντομοαπωθητικά. Εμείς σας λέμε ποιες είναι αυτές για να τις έχετε μονίμως πάνω στο γιορτινό σας τραπέζι.

    #1. Σκόρδο Φτιάξτε για τους φίλους σας σάντουιτς και προσθέστε σκόρδο ή δημιουργήστε νόστιμα ντιπ με βάση το σκόρδο. Το σκόρδο βγαίνει προς τα έξω τόσο από την αναπνοή όσο και από το δέρμα μας απωθώντας τα έντομα μακριά.

    Το σκόρδο δεν κρατάει μακριά μόνο τους ανεπιθύμητους “φίλους” σας αλλά και τα κουνούπια.

    5 Tips για να Διώξετε Μακριά από το Σπίτι τα Ενοχλητικά Έντομα

    #2. Αλάτι Στο πάρτι στη βεράντα αφήστε το αλάτι να «ρέει» άφθονο καθώς απωθεί τα κουνούπια μακριά. Βάλτε σε μεγάλα πλαστικά μπολ μιας χρήσης, που θα έχετε διακοσμήσει με χρωματιστές αυτοκόλλητες ταινίες, τσιπς με αλάτι ή ακόμα και αγγουράκια και καροτάκια με μπόλικο αλάτι για νοστιμιά αλλά και για να απωθήσετε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

    κουνούπι

    Κι όμως, το ελαιόλαδο έχει εντομοαπωθητική δράση.

    Περισσότερα για το μπαλκόνι σας 

    #3. Ελαιόλαδο Αν μόλις ποτίσατε στη βεράντα και έχουν συσσωρευτεί νερά σε κάποιες γλάστρες μπορείτε να κάνετε το εξής τρικ: Ρίξτε μέσα στο νερό μερικές σταγόνες ελαιόλαδου και τα κουνούπια θα τρέξουν να «κρυφτούν» στο λεπτό.

Natura Flowers – Aνθοπωλείο

earthcontrol – Στέλιος Καρανικόλας

About Μαρία Νικολοπούλου