Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Π. Νίκας : Σύσκεψη για τις καθυστερίσεις στην υλοποίηση έργων στους Δήμους Κορίνθου , Άργους- Μυκηνών, Καλαμάτας και Ναυπλιέων.

Π. Νίκας : Σύσκεψη για τις καθυστερίσεις στην υλοποίηση έργων στους  Δήμους Κορίνθου , Άργους- Μυκηνών, Καλαμάτας και Ναυπλιέων.

Σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα αύριο Πέμπτη στην Περιφέρεια με τέσσερις δήμους για καθυστερήσεις στην υλοποίηση έργων του ΠΕΠ Πελοποννήσου

Σε σύσκεψη συγκαλεί αύριο Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, τους Δήμους Άργους – Μυκηνών, Καλαμάτας, Κορινθίων και Ναυπλιέων.

Αντικείμενο της σύσκεψης αποτελεί η καθυστέρηση στους ρυθμούς υλοποίησης, από τους εν λόγω δήμους, έργων που χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020.

Εξ άλλου, αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί στην Περιφέρεια μία ακόμα σύσκεψη η οποία θα αφορά στην προετοιμασία ενημερωτικής εκδήλωσης για την δυνατότητα αναβίωσης της σηροτροφίας με σκοπό την παραγωγή μεταξιού στη νότια Πελοπόννησο.

anagnostis.org

About Μαρία Νικολοπούλου