Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Ρολό κιμά με τραγανή κρούστα

Ρολό κιμά με τραγανή κρούστα
Συνταγή για ρολό κιμά με τραγανή κρούστα από τον Κυριάκο Μελά
Ο chef Κυριάκος Μελάς μας δείχνει τα μυστικά για αφράτο, σωστά ψημένο ρολό κιμά με τραγανή κρούστα. Υλικά συνταγής: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο και άπαχο, 200 γρ. γιαούρτι, 100 γρ. βρώμη, 1 κρεμμύδι, 1 ντομάτα, 1/3 μάτσο μαϊντανό, 1 αυγό, 2 κ.σ. μουστάρδα, 2 κ.σ. κέτσαπ, 1 κ.σ. βαλσάμικο, 1 κ.γ. βασιλικό ξερό, ½ κ.γ. ρίγανη ξερή, αλάτι και πιπέρι. Για την γέμιση: 100 γρ. γραβιέρα (σε στικς), 1 μικρό πράσο, 2 μικρά καρότα και ½ κόκκινη πιπεριά. Για την κρούστα: 60 γρ. γαλέτα, 20 γρ. παρμεζάνα τριμμένη, 2 κ.σ. μουστάρδα και ½ κ.γ. κουρκουμά.

ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Δείτε επισης

Ρολό κιμά γεμιστό με τυριά, μπέικον και μανιτάρια σε φόρμα

About Μαρία Νικολοπούλου