Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Σάλος με τους Μπέκαμ: Κόλλησαν κορονοϊό στο Λος Άντζελες και το κράτησαν κρυφό

Σάλος με τους Μπέκαμ: Κόλλησαν κορονοϊό στο Λος Άντζελες και το κράτησαν κρυφό

Η οικογένεια Μπέκαμ βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post και της Sun, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια “πολεμούσαν” κρυφά τον κορονοϊό, καθώς κόλλησαν ενώ βρίσκονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αρκετοί συγγενείς και μέλη του προσωπικού κόλλησαν τον ιό. Η 46χρονη σχεδιάστρια φοβόταν ότι μπορεί να είναι υπερ-μεταδότες μετά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα 21α γενέθλια του γιου τους Μπρούκλιν. Το ζευγάρι έκανε τεστ, τα οποία βγήκαν θετικά. Φίλος του ζευγαριού δήλωσε “Ήταν ένα εφιαλτικό σενάριο. Ο Ντέιβιντ δούλευε για την ποδοσφαιρική ομάδα στο Μαϊάμι και η Βικτόρια μαζί με την οικογένεια ήρθαν με το αεροπλάνο για να τον υποστηρίξουν. Πήγαν σε διάφορες εκδηλώσεις, μιλούσαν και φιλούσαν θαυμαστές. Έπειτα επέστρεψαν στο Λονδίνο και πήγαν στην έπαυλη του στο Cotswolds”.

Όταν επέστρεψαν ο Ντέιβιντ άρχισε να νιώθει άρρωστος, συνεχίζει η πηγή, και η Βικτόρια είχε πονόλαιμο και υψηλό πυρετό.

“Την ίδια στιγμή αρκετοί από το προσωπικό όπως οδηγοί, σωματοφύλακες και βοηθοί άρχισαν να αρρωσταίνουν. Η Βικτόρια πανικοβλήθηκε και όλη η οικογένεια μπήκε σε καραντίνα για περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Μετά την πλήρη ανάρρωσή τους, η Posh και ο Becks επανήλθαν στα καθήκοντά τους.

Αν και πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην έπαυλή τους, επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και στην Ιταλία, ενώ πριν το ταξίδι τους έκαναν ξανά τεστ.

Η περιπέτειά τους φαίνεται πως ξεκίνησε την 1η Μαρτίου στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο Λος Άντζελες.

About Μαρία Νικολοπούλου